Bolidul cu care nemții vor rupe piața! Va fi senzația anului 2020: Cum arată și când va fi prezentat

Acesta este bolidul cu care nemții vor rupe piața! Va fi senzația anului 2020. Au apărut primele imagini cu acesta, dar s-a aflat și data când va fi prezentat fanilor.

Volkswagen Golf GTD, bolidul anului 2020

Cei de la Volkswagen încearcă să-și ridiculizeze concurența cu cel mai nou model. Au apărut deja primele imagini cu Volkswagen Golf GTD. Acesta va fi prezentat însă fanilor abia luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Surpriza abia cum vine. Noul Volkswagen Golf GTD va avea parte de cel mai puternic și mai curat motor turbodiesel cu injecție montat vreodată pe un Golf.

Primul Volkswagen Golf GTD din istorie a apărut pe șosele în 1982. Aproape patru decenii mai târziu, versiunea își păstrează valorile dinamice, dar și eficiența.

Noul Golf GTD, care are la bază cea de-a opta generație a mașinii de succes a companiei va vea cifre de consum mai bune și emisii reduse, după ce producătorul german a optimizat tehnologia Performance TDI.

“Este unul dintre cele mai curate motoare termice din lume”, promite Volkswagen, care le arată fanilor o imagine teaser în care se poate observa grila flancată de farurile cu tehnologie LED, unite de o bandă luminoasă. Sub aceasta, apare și logo-ul GTD.

Totuși, nemții nu au scos niciun cuvânt în privinșa puterii motorului GTD. Dar o imagine apărută la un moment dat pe internet, care reda un viitor configurator, dezvăluia că această versiune va dezvolta 201 cai putere.

Pe lista de versiuni pe care Volkswagen intenționează să le aducă în gama celei de-a opta generații a compactei se regăsesc GTI, GTI TCR, GTE și cea mai puternică dintre ele, Golf R, conform promotor.ro.

Revista Presei