Bolidul la care visează toți șoferii! Noul Porsche arată demențial: Specialiștii au dat verdictul, va fi mașina anului

taycan-chris-harris-005

Acesta este bolidul la care visează toți șoferii! Noul Porsche arată absolut demențial, iar specialiștii au dat deja verdictul. Va fi mașina anului 2020.

Porsche Taycan, modelul la care visează toți șoferii

Porsche Taycan, cel mai nou model al gigantului auto, arată demențial. Specialiștii au dat deja verdictul, iar șoferii visează să ajungă să conducă un asemenea bolid. Chris Harris, celebrul prezentator al emisiunii Top Gear, a condus deja primul model electric Porsche.

Totul s-a întâmplat pe circuitul Top Gear, acolo unde sunt testate toate mașinile care apar în show-ul britanic. Nici Porsche Taycan nu a făcut excepție.

Taycan este una dintre cele mai hot mașini sport ale momentului și toată lumea așteaptă să o conducă. Porsche Taycan Turbo S a apărut în ediția din 9 februarie a emisiunii Top Gear, iar starul britanic i-a făcut reclama de care avea nevoie.

Harris a parcurs mai multe ture de circuit, dar a fost impresionat de capacitatea mașinii de a efectua starturi lansate în mod repetat, fără a necesita o perioadă de răcire a sistemului de propulsie, ceea ce reprezintă o problemă a mașinilor electrice. Cei 761 de cai-putere ai lui Taycan par să se simtă la ei acasă pe pista aerodromului Dunsfold din Surrey, pe care este amenajat circuitul Top Gear.

Harris este entuziasmat de noul Porsche, iar ieșirile din viraje spun totul despre Taycan care lasă în spate o perdea de fum și scârțâit de anvelope. În ciuda masei considerabile a mașinii, Chris Harris spune despre Porsche Taycan că mașina germană se comportă exact așa cum trebuie să o facă un Porsche demn de acest nume, conform insideevs.com.

Revista Presei