Bomba anului în media: Se vinde o mare televiziune din România!

tv

O televiziune importantă din România este aproape de o mega tranzacție. Ar fi a doua în acest an, după ce Pro TV a fost vândută celui mai bogat om din Cehia. 

Este vorba despre Prima TV, deținută acum de omul de afaceri Cristian Burci și care ar putea fi cumpărată de oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc.

Așadar, conform informațiilor paginademedia.ro, Plahotniuc, fost vicepremier al Republicii Moldova şi cel mai important proprietar de presă din această ţară, este interesat de postul românesc de televiziune Prima TV.

Suma oferită este în jurul valorii de 20 de milioane de lei, ceea ce înseamnă puțin peste patru milioane de euro.

Probleme cu Justiția 

Controversatul oligarh a dispărut din viaţa publică după ce a cedat în cele din urmă puterea noii guvernări, formată din Blocul ACUM (declarat proeuropean) şi socialiştii proruşi.

Presa de peste Prut a scris că ar fi plecat în Anglia, Elveţia sau SUA, în Florida, indică postul de radio Europa Liberă.

Recent, Maia Sandu declarase că următorul procuror general va trebui să facă interpelări către mai multe state în care s-ar putea afla Vlad Plahotniuc, pentru aducerea acestuia în faţa justiţiei din Republica Moldova.

Citește și:

Revista Presei