Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a rupt tăcerea: „Numai eu și Dumnezeu știm unde se află”

rasturnare-de-situatie-in-cazul-caracal-martor-cheie-am-vazut-o-pe-luiza-era-singura-si-speriata-617329

Cu fiecare zi pe care o petrece după gratii, Gheorghe Dincă suferă transformări vizibile pentru psihologii criminaliști, care îl percep cu totul diferit pe criminalul de la Caracal. 

Față de momentul în care a început ancheta, Gheorghe Dincă nu mai este în postura animalului hăituit din primele zile ale anchetei, spun psihologii.

Mai mult, se pare că Dincă nu mai are deloc simțul realității și începe să facă declarații absolut șocante și care vin în contrast cu declarațiile de până acum.

„Numai eu şi Dumnezeu ştim unde se află Luiza”, ar fi mărturisit Gheorghe Dincă unor colegi de celulă, conform unor informații publicate de România TV.

Reamintim faptul că până în momentul de față, anchetatorii nu au probe certe că Luiza ar fi fost ucisă.

Dincă s-a decuplat de la realitate

Potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, criminalul din Caracal este ”detașat” și nu mai realizează ”consecințele faptelor sale”.

„Gheorghe Dincă e detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnării. Probabil e o reacție de protecție a psihicului foarte stresat de a ieși din această capcană prin detașare emoțională. Stă, se uită în ochii anchetatorilor, dă explicații, gesticulează, dă din mâini, că un om care s-a regăsit, nu mai e în postura de animal hăiuit din primele zile”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, pentru Libertatea.

 

Revista Presei