Bombă în showbiz! Antonia a fost cerută în căsătorie. Bărbatul celebru cu care își va petrece restul vieții

de: Ana Toma
11 feb. 2021
Bombă în showbiz! Antonia a fost cerută în căsătorie. Bărbatul celebru cu care își va petrece restul vieții
Antonia

Bomba momentului în showbiz. Antonia urmează să se căsătorească. Îndrăgita artistă nu a mai vrut să piardă timpul așa că mai este puțin până la pasul cel mare. Bărbatul visurilor ei o vrea lângă el pentru restul vieții.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au împreună trei copii, însă până acum au trăit doar în concubinaj. A venit însă momentul pentru pasul cel mare.

Antonia se căsătorește 

Antonia a încheiat recent divorțul și este pregătită pentru un nou pas în viața ei. Alex Velea își dorește și el același lucru. El a mărturisit în cadrul unei emisiuni că singurul motiv pentru care nu s-au căsătorit încă este pandemia de coronavirus.

De asemenea, artistul a mai povestit că își dorește o petrecere pe măsură la nuntă, iar restricțiile impuse nu ar putea să le permită celor doi acest lucru.

”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a explicat artistul la Xtra Night Show.

Dramă în familia Velea

Familia lui Alex Velea a trecut prin momente cumplite în timpul pandemiei. Atât el cât și anotinia, dar și copiii au fost infectați cu virusul ucigaș. Deși la început nu prea avea încredere în pandemie, când a avut simptomele s-a convins că acest lucru există.

El a mărturisit că spre norocul său, a avut o formă ușoară de COVID, iar Antonia a fost mereu lângă el și s-au ajutat reciproc să depășească momentul.

”Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei”, a mai povestit artistul.