Bombă în showbiz! Pe cine a dus Gabi Bădălău la Paris

21 ian. 2020
Bombă în showbiz! Pe cine a dus Gabi Bădălău la Paris

Vestea că Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu s-au despărţit i-a şocat pe toţi cei care îi cunoşteau, mai ales că nimeni nu credea că între ei sunt probleme. Acum s-a aflat pe cine a dus Bădălău la Paris. 

Sătulă să mai suporte ceea ce se întâmpla în mariajulul său, Claudia Pătrăşcanu a decis să fie ea cea care face primele dezvăluiri despre problemele din relaţie.

Spynews a scris astăzi despre femeia de care Gabi Bădălău se simte foarte apropiat şi pe care a dus-o chiar şi în vacanţă.

Conform informațiilor spynews, aceasta este nimeni alta decât fosta soţie a fotbalistului Gabi Enache. În ultimul timp, cei doi au devenit foarte apropiaţi şi chiar au fost împreună în vacanţă la Istanbul şi la Paris.

Claudia a dezvăluit motivele divorțului 

Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit, pe Facebook, care au fost motivele despărțirii de Gabi Bădălău.

„Am avut o noapte plină de gânduri. M-am gândit serios să încep a scrie despre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbaţi demonstrează, câte astfel de situaţii există şi de ce ajung multe femei în situaţia de umilinţă, jigniri, bătăi, să renunţe la job, să accepte lucruri pe care nu şi le doresc, să fie despărţite de părinţi şi de cei care o iubesc cu adevărat, să-i accepte partenerului amantele şi pentru care ei ajung să-şi creeze disconfort în familie.

Cum trăiesc şi se complac şi nu iau atitudine atunci când vine vorba de abuzul emoţional din partea partenerului de viaţă! Aşadar, ce e de făcut dacă avem de-a face cu un astfel de soţ, iubit? Consider că abuzul emoţional este la fel de grav ca abuzul fizic şi dacă nu se face ceva acest lucru va continua la nesfârşit.

Cum începe abuzul fizic… Începe să te mintă, să te abuzeze fizic, emoţional, poate chiar sexual, să te înşele, să te îndepărteze de părinţi, să-ţi dea bani şi să depinzi de el, să-ţi vorbească vulgar, să te jignească lângă prieteni, copii, părinţi, să te atingă mai mult decât îi permiţi, să te şantajeze, să ajungi să accepţi ceea ce lui îi place şi ţie îţi displace, să ajungi să fii exact ce vrea el (preşul lui) doar de dragul anilor petrecuţi, de dragul familiei, a copiilor“, scria atunci Claudia Pătrăşcanu.