Bomba momentului! Cu cine l-a înșelat Raluca Pastramă pe Pepe? Adevăratul motiv pentru care s-a ajuns la divorț. Documentul care schimbă totul

raluca pastrama fratele

S-a aflat adevăratul motivu pentru care Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. Documentul din instanță arată clar cine a fost vinovatul în căsnicie. Nimeni nu se aștepta la o așa răsturnare de situație.

După ce Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție, Pepe a înaintat în instanță un document care dă totul peste cap. Deși artistul susținea în urmă cu câteva săptămâni că cei doi vor avea un divorț amiabil, ultimele mărturisiri ale acestuia, denotă că a început un adevărat război.

Pepe a depus o contestație în instanță împotriva ordinului, iar din documentul depus de acesta rezultă că adevăratul motivul al divorțului în reprezintă infidelitatea Ralucăi Pastramă.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt bărbat din Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat daca asta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugandu-mă să dau detalii în acest sens.

La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, este doar o parte din declarația artistului.

Pepe a găsit chiar și dovezi

Se pare că Pepe a vrut să verifice veridicitatea informațiilor transmise de jurnalist, așa că a început să caute dovezi. Într-adevăr, totul a fost confirmat, iar între bărbatul menționat și Raluca exista o legătură.

”Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați.

Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2O2O mi-a solicitat rotile de iarna de la autoturism motivând că se strica vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2O2O până în data de O8.11.2O2O, aceastea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat”, se mai arată în document obținut de Spynews.ro.

Raluca Pastramă a recunoscut 

În același document, Pepe menționează că Raluca Pastramă a confirmat faptul că îl cunoaște pe bărbatul respectiv.

”Pentru a putea verifica în integralitate cele sus menționate, tot în data de 19.11.2O2O m-am îndreptat către stadionul Dinamo unde fetițele aveau ora de tenis, dorind să vorbesc cu soția mea să clarific subiectul spus de jurnalistul de presa Aici, am dat de soția mea ln mașină vorbind la telefon și închizând instant când m-a văzut, fiind agitata. Am urcat în mașină, am salutat-o, am întrebat-o de fetițe și i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i că trebuie să stiu adevărul că să nu spun lucruri care pot să nu fie adevărate. Aceasta a devenit și mai agitata iar la întrebarea mea daca ea cunoaște o persoana pe nume …, a răspuns sec da. De la munte.

La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul sau era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât REZULTA ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTA ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LASÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!”, mai arată documentul.

Cine a fost, de fapt, agresiv?

Pepe a mai precizat în document că nu a fost agresiv deloc cu soția sa, ci că doar au avut o ceartă verbală, cu tonul mai ridicat, motivul fiind răspunsurile primite de la Raluca Pastramă, care l-au debusolat complet pe artist.

”Discuția dintre noi a devenit un pic mai aprinsa în momentul în care soția mea mi-a confirmat faptul că într-adevăr în data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecând cu o gașca de prieteni, printre care și …. cu care deja filtrtreaza. aceasta fiind agitata și începând să mă jignească că nu este treaba mea ce face ea cu viața ei (…)

Precizez faptul că, pe fondul acestor discuții soția mea m-a înjurat, mă jignit, mă scuipat, încercând prin acest comportament să mă provoace, însă acest plan nu i-a reușit, eu pătrându-mi calmul și neluând în seama toate cele spuse și primite de la ea”, a mai menționat Pepe în documentul amintit.

Notă: cel din fotografie este fratele Ralucăi Pastramă

Citește și:

Revista Presei