Toggle Menu
  1. Home/
  2. ANALIZE – Drept la țintă!/

Bomba zilei! Cine vrea fotoliul de primar al Gabrielei Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, stă foarte bine în sondaje și mulți o văd ca favorită la poziția de candidat al PSD la alegerile prezidențiale din 2020. Cu toate că aceasta a declarat de mai multe ori că nu dorește să intre în cursa electorală pentru cea mai importantă funcție din stat, jocurile nu au fost încă făcute. Surse din interiorul PSD susțin totuși că se pregătește terenul pentru o candidatură a lui Liviu Dragnea. Rămâne de văzut ce decizie vor lua în cele din urmă social democrații și mai ales ce parcurs va avea președintele Klaus Iohannis, căruia deja i se trasează un profil de Bruxelles.

Pentru fotoliul de edil al Capitalei, deja a început lupta și pe piață sunt aruncate mai multe nume, tocmai pentru a testa care ar fi varianta cu cele mai multe șanse într-o confruntare directă cu Gabriela Firea. Dacă Nicușor Dan sau Ciprian Ciucu sunt deja două nume sonore, care și-au și construit profiluri clare de candidați, surpriza vine din partea lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Cristian Pantazi, fostul redactor șef de la Hotnews, a fost cel care a aruncat pe piață bomba: Vlad Voiculescu, luat în calcul ca posibil candidat la Primăria Bucureşti, spune jurnalistul. Ecoul nu a fost unul conform așteptărilor și asta pentru că fostul ministru, deși s-a axat foarte mult pe comunicarea cu oamenii, el este perceput mai mult prin prisma domeniului Sănătate, unul foarte important de altfel, dar care nu-l ajută suficient pentru a se impune în lupta cu Gabriela Firea, care are o notorietate extrem de ridicată. Înainte de a se înscrie într-o cursă electorală atât de dificilă, susținătorii lui Vlad Voiculescu trebuie să-l ajute să-și crească notorietatea și să-i dezvolte profilul, bazându-se și pe alte instrumente, decât cele online și mai ales abordând și alte teme decât cele ale Sănătății. Totuși este important de precizat că Voiculescu ar avea susținere externă și asta îi aduce un plus de valoare față de alți candidați de pe Dreapta.

Advertisement

Un alt doritor al fotoliului de edil general este primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. El este foarte apropiat de Gabriela Firea și în cazul în care aceasta s-ar orienta spre o candidatură la prezidențiale, el speră să devină candidatul PSD pentru funcția de Primar General, funcție la care ar râvni și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3. Încă de la începerea mandatului, surse din interiorul Primăriei Sectorului 6, ne-au dezvăluit că Mutu își dorește să-și treacă în portofoliu cât mai multe proiecte reușite în Sectorul 6 care să-i servească drept argumente atunci când își va manifesta dorința de a candida pentru funcția de Primar General.

Poate te interesează și…

Imagini pe care Gabriela Cristea le vrea jos de pe internet! Complet goală, în ipostaze incendiare

Cu ce se ocupă și cum arată Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin

Nu poate să o uite! Ce cadou i-a trimis recent Smiley fostei iubite Laura Cosoi! Reacția parterenilor

Surpriză uriașă! Cu ce se ocupă acum Irina Tănase, actuala iubită a lui Liviu Dragnea

Anca Andrei/ Bugetul.ro Sursa foto: Facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție