Bomba zilei! Fost ministru, actual preşedinte CJ, diagnosticat cu coronavirus: Mai sunt şi alţi colegi

25 mart. 2020
Bomba zilei! Fost ministru, actual preşedinte CJ, diagnosticat cu coronavirus: Mai sunt şi alţi colegi

Probleme mari la Suceava! După ce zeci de medici ai Spitalului Judeţean au fost confirmaţi cu coronavirus, acum şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost diagnosticat cu acest virus. Cu toate acestea, fostul ministru spune că se simte bine şi nu are simptome. Mai mult, el a adăugat că şi alţi colegi au primit acelaşi diagnostic.

Gheorghe Flutur, diagonosticat cu COVID-19

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis miercuri că a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 şi a fost internat marţi seară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

„Am încredere în medicii şi întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiţii importante făcute an de an. Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristeţe că foarte mulţi suceveni, din care, din păcate, şi un număr mare de cadre medicale, sunt afectaţi de coronavirus. Sunt alături de ei şi le urez tuturor însănătoşire grabnică. Către toţi compatrioţii mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată stricteţea măsurile adoptate de autorităţi, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaş. Un gând aparte de preţuire şi respect către medicii şi asistentele – întregul personal de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile. De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o şi în aceste săptămâni de foc, o voi face şi în continuare. Acum sunt şi eu printre cei afectaţi de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăşi repede şi cu bine acest episod. În aceste zile, aşa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus”, se arată într-un mesaj al lui Flutur postat pe pagina de Facebook a filialei PNL Suceava.

El menţionează că, în continuare, Consiliul Judeţean are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava. Fostul ministru este internat de marţi seară în spital.

„Mă simt bine, sunt internat de aseară de la ora 22:00 pentru că rezultatele testelor au venit ieri seară. Eu mi-am făcut testele duminică. Din păcate, am ieşit pozitiv. Sunt în izolare la Spitalul Judeţean Suceava. Nu am simptome, dar trebuie să respect procedurile”, a transmis Gheorghe Flutur, care a precizat că a fost preluat de acasă de o ambulanţă SMURD.