Bomba zilei: Gheorghe Dincă a sărit la bătaie! Acuzații fără precedent în cazul Caracal

02 dec. 2019
Bomba zilei: Gheorghe Dincă a sărit la bătaie! Acuzații fără precedent în cazul Caracal

Scandal fără precedent în cazul Caracal. Criminalul Gheorghe Dincă ar fi sărit să-l bată pe avocatul Luizei, iar procurorii nu au intervenit în niciun fel. Acuzațiile sunt fără precedent, iar Dincă este gata să ia o decizie radicală. 

Tonel Pop a declarat că Dincă a vrut să îl ia la bătaie și că l-a amenințat că îi va viola fetele, totul desfășurându-se în prezența procurorilor.

„Acest Dincă m-a amenințat câteva minute spre amuzamentul procurorilor. S-a repezit la mine, un domn polițist a intervenit. Procurorii l-au lăsat să mă amenințe”, a declarat Tonel Pop, fostul avocat al familiei Melencu.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost audiat astăzi la Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma acuzațiilor formulate de Tonel Pop, Dincă are de gând să-l dea în judecată pe fostul avocat al familiei Melencu.

Dosarul Caracal va fi finalizat

Conform declarațiilor oficiale ale DIICOT, dosarul Caracal va fi finalizat până la sfârşitul anului.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.