Bomba zilei: Melania Trump are un alt iubit! Zvonurile care aruncă în aer Casa Albă. Cine este acesta

melania trump

Scandalul anului este pe cale să înceapă în Statele Unite ale Americii, la doar câteva luni înainte de alegerile prezidențiale. Se pare că Melania îl înșală pe Donald Trump. 

Mai mult decât atât, și mai exploziv, președintele Americii știe despre faptul că soția sa are un alt iubit.

După ce Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale în 2016, soția sa Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă. Melania a declarat atunci că vrea să rămână în New York până când fiul ei Barron termină anul şcolar.

Scriitoarea Monica Byrne susţine că lucrurile nu ar fi deloc aşa. Ea susține că Melania Trump este implicată într-o relaţie cu şeful securităţii filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower.

Noel Casler, fost angajat al emisiunii „The Apprentice,” susţine şi el că ştie ce se întâmplă cu adevărat între Melania şi presupusul său iubit, Hank Siemers.

Mai mult decât atât, publicația Political Flare susţine că documentele de divorţ erau deja semnate de cuplul american, iar cei doi erau cât pe ce să finalizeze procesul atunci când Donald Trump a fost ales preşedinte. Astfel că Melania continuă să fie „legată” în mariajul cu Trump până când mandatul său se va termina.

Revista Presei