Bomba zilei! Pepe a bătut-o măr pe Raluca Pastramă! Dezvălurile martorilor: în ce stare se găsește aceasta acum

22 nov. 2020
Bomba zilei! Pepe a bătut-o măr pe Raluca Pastramă! Dezvălurile martorilor: în ce stare se găsește aceasta acum
Pepe și Raluca Pastramă, când erau fericiți împreună

Ies la iveală noi detalii din familia Pepe – Raluca Pastramă. Cu toate că cei doi au spus că nu vor show mediatic, deja s-a ajuns la un real circ, din care nu lipsesc acuzațiile de violență domestică. În urmă cu aproape zece ani, Oana Zăvoranu îl acuza pe artist că ar fi bătut-o și că atunci când acesta consuma alcool devenea violent.

Nu mulți au crezut-o atunci pe divă, dar iată că acum povestea pare să se repete și în cazul Ralucăi Pastramă. Jurnaliștii de la Spynews.ro susțin că pe numele lui Pepe a fost întocmit și un dosar penal pentru infracțiunea de violență domestică, iar cercetările sunt efectuate în momentul de față de agenții Secției 7 de Poliție din București.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, arată comunicatul Poliției.

Ce spun martorii despre bătaia încasată de Raluca Pastramă

Mai mulți martori au declarat sub protecția anonimatului, că Pepe ar fi fost violent, atât verbal, cât și fizic, cu încă soția lui Raluca Pastramă. Se pare că cei doi se certau foarte des, iar scandalurile dintre ei erau cunoscute de toți cei din anturajul lor. Unul dintre motivele de ceartă ar fi fost refuzul familiei Ralucăi de a-l accepta pe Pepe.

Totuși explicația este destul de bizară întrucât la momentul nunții, familia Pastramă nu părea să se opună deloc relației, dimpotrivă. Cei din partea lui Pepe au declarat mereu că o iubesc mult pe Raluca și că sunt foarte triști că s-a ajuns în acest punct al despărțirii.

Din cauza bătăii pe care ar fi primit-o recent de la Pepe, dar și a mesajelor de amenințare, Raluca Pastramă a depus nu doar plângere penală împotriva soțului ei, dar a cerut și ordin de restricție.