Borcea îi șochează pe apropiați. Ce se întâmplă cu soțul Valentinei Pelinel

Cristi Borcea

Starea de sănătate a lui Cristi Borcea îi șochează pe apropiați. Cunoscutul om de afaceri are mri probleme de sănătate și totul s-a agravat de când a ieșit din închisoare. 

La o săptămână după ce a ieșit din pușcărie, Cristi Borcea s-a internat într-o clinică de detoxifiere, dat fiind că problemele sale de sănătate s-au agravat cât timp a stat închis.

Mai mult, la o săptămână după eliberarea din închisoare, Cristi Borcea a plecat în Ungaria, din cauza unei boli.

Fostul acționar de la Dinamo a confirmat că a apelat la ajutorul medicilor din Ungaria, însă nu a menționat boala despre care este vorba.

„Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea”, spunea Ccristi Borcea la acea vreme.

Imunitatea lui este la pământ

Apropiații omului de afaceri confirmă că Borcea are probleme de sănătate.

„De data aceasta nu se confruntă cu problemele de sănătate pe care le știm cu toții. De când a ieșit din închisoare nu își găsește locul, are insomnii, stări de anxietate, dar și ușoare stări de depresie. Imunitatea lui este la pământ, datorită condițiilor precare din închisoare. Cristi este disperat să redevină un om energic, puternic!,” a declarat un apropiat.

„Cristi a fost plecat la Budapesta câteva zile. Încearcă să găsească cele mai bune clinici din Europa, care să îl ajute să-și recupereze sănătatea. Pentru stările de anxietate, cu siguranță va apela la un tratament homeopat”, au mai spus apropiații.

Revista Presei