Boris Johnson interizce relațiile sexuale în Marea Britanie. Ce condiții ar trebui să respecte cei care vor să fie intimi

boris premier marea britanie

Cuplurile britanice au rămas fără cuvinte. Boris Johnson a dat interzis. Ce reguli trebuie să respecte cei care își doresc să întrețină relații intime? 

 

Noile măsuri pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în Marea Britanie sunt foarte stricte. Potrivit noilor reguli impuse, britanicii nu mai au voie să întrețină relații sexuale în propria casă cu o persoană care nu locuiește acolo.

Guvernul britanic urmează să stabilească azi noile reglementări care vor interzice oamenilor să socializeze în interior cu o persoană din afara gospodăriei.

Ce prevede noul regulament

„Nicio persoană nu poate participa la o întrunire formată din două sau mai multe persoane care are loc într-un spaţiu public sau privat”. Până astăzi, persoana care intra în casa unei alte persoane era cea care încălca regulile. Însă acum, ambele persoane ar putea fi urmărite penal sub noua modificare a proiectului de lege din 2020 privind Reglementările Protecţiei Sănătăţii, care va fi prezentat luni în faţa Parlamentului.

Regulile anterioare nu includeau formularea cu privire la întâlnirea în locuri private, deoarece mesajul general era „să rămâneţi acasă” şi să evitaţi deplasările care nu au caracter de urgenţă.

Acum, doar persoanele cu „scuze rezonabile” vor avea voie să se întâlnească în interiorul unei case – ceea ce nu prevede întâlnirea unui cuplu în care partenerii nu locuiesc împreună pentru a face sex.

Britanicii s-au revoltat

Urmările nu au încetat să apară. Guvernul premierului britanic Boris Johnson s-a confruntat cu nemulţumirea oamenilor în privinţa regulilor de coronavirus care au fost exprimate de anumite mijloace de presă ca o „interdicţie sexuală”, deşi un ministru a spus că reglementările vizează păstrarea în siguranţă a oamenilor.

De asemenea, pe Twitter, hashtagul #sexban a fost în trend în Marea Britanie.

Mai mulți internauți au făcut postări despre viaţă personală neortodoxă a lui Johnson, unii au invocat lipsa legalităţii acestei prevederi, iar alţii au pus sub semnul întrebării posibilitatea aplicării acestei reguli.

Revista Presei