Botezatu s-a logodit! Cine este sufletul său pereche? Detalii picante

18 dec. 2019
Botezatu s-a logodit! Cine este sufletul său pereche? Detalii picante

Botezatu s-a logodit. Vedeta și-a găsit în sfârșit sufletul pereche și a recunoscut că este homosexual, fără să-i pese de gura lumii.

Fostul prezentator al Antenei Stars, Răzvan Botezatu a spus da. Acesta s-a logodit cu iubitul său din Germania. 

‘Da, sunt fericit. Am o relație care mă face fericit, nu regret nicio secundă că, inițial, m-am aruncat cu capul înainte. Suntem doi bărbați maturi și ne înțelegem perfect, este diferit de tot ce am experimentat eu până acum. Nu ne-am căsătorit, cel puțin nu cu acte. Dar, trebuie să spun că mă simt ca și când aș fi căsătorit cu el. Ne înțelegem perfect și, chiar dacă acum este mai complicat, cel puțin legal, să facem acest pas, nu înseamnă că nu îl vom face. Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public. Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției’, a povestit Răzvan Botezatu.

Iubitul său este neamț și este mai mare decât el

Este puțin mai matur decât mine și, fiind neamț, nu se pune problema să își dorească să apară la noi în țară, nu l-ar ajuta cu nimic. Oricum, spre deosebire de alți iubiți de-ai mei, nu are momente de violență, este foarte bine educat. De aceea, l-aș și aduce în țară… Oricum, mama îl cunoaște, i-a și plăcut de el. Oricum, e ceva… ce nu îmi imaginam că se poate întâmpla cu mine când vine vorba de relații’, a mai spus el.

Vedeta a vorbit și despre faptul că este homosexual, deși la început s-a temut de reacția celor din jur.

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi. Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY.

Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea(…)”, a spus Răzvan Botezatu.