BREAKING NEWS Guvernul Orban a picat! Moțiunea de cenzură a trecut

NDAmaGFzaD04NTM3MGZmMjE0ZWRjZjY2OWIxZGRkOTBhYTA2MDg0Nw==.thumb

Guvernul condus de Ludovic Orban a picat în Parlament, în urma moțiunii de cenzură introduse de PSD și UDMR. Aceasta a fost susținută de Pro România și de o parte din parlamentarii ALDE.

261 de parlamentari au votat pentru căderea Guvernului condus de Ludovic Orban. Pentru a trece era nevoie de doar 233 de voturi.

A fost scandal mare înainte de votul moțiunii de cenzură. Parlamentarii din PSD și PNL s-au bălăcărit ca la ușa cortului, iar Victor Ponta a fost bomboana de pe colivă. Președintele Pro România l-a jignit în ultimul hal pe Ludovic Orban.

Acesta nu a mai ținut cont de bunul simț și nici de faptul că l-a văzut o țară întreagă.

„Un singur lucru, dragă Ludovic, să ştii că eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcolizare, pentru că acelea sunt toate private şi  acele clinici de dezalcoolizare de azi începând le puteţi plăti din bani publici. Succes””, a spus Ponta.

Premierul i-a dat imediat replica.

Cel mai tare m-am mirat nu de demagogia voastră”, le-a spus Orban parlamentarilor PSD, „ci că l-am auzit pe un alt lider politic, un proaspăt colaborator al vostru, după ce v-a înjurat vreo doi ani, că are o atitudine crtică la adresa spitalelor private. Dar unde s-a operat? Nu cumva într-un spital privat? Și nu din România, ci din Turcia”, a spus Ludovic Orban, cu referire la Victor Ponta.

Rareș Bogdan anunță anticipate

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat anticipate.

„Din acest moment în joc întră președintele României. Acesta a spus pe 28 decembrie că sunt 50% șanse de anticipate. Privind în Parlament la inconștiența celor de la PSD și PRO România întreg jocul e condus acum de președinte” a declarat Rareș Bogdan.

Tot Orban va fi premier

„Noi nu avem ce să îi reproșăm, ar fi aberant să îl înlocuim în condițiile în care în trei luni de zile a făcut extrem de multe lucruri bune pentru România, deci, probabil, vom merge pe aceeași formulă guvernamentală”, a declarat Rareș Bogdan.

Revista Presei