Breaking News! Marcel Ciolacu a ieșit din spital. Ce diagnostic a primit acesta de la medici

10 mai 2020
Breaking News! Marcel Ciolacu a ieșit din spital. Ce diagnostic a primit acesta de la medici

Marcel Ciolacu a leșinat astăzi în cadrul unei conferințe de presă. Mai întâi acesta a început să tremure, a încercat să-și continue discursul, dar a picat ca secerat din picioare. Nimeni nu a știut ce diagnostic are. Jurnaliștii prezenți în sală au sărit să-i acorde primul ajutor și au sunat imediat la 112.

Până să ajungă Salvarea, președintele PSD și-a revenit și a plecat cu mașina personală, însoțit spre Spitalul Militar, unde a fost supus mai multor investigații. I-a fost efectuat și testul rapid COVID-19, care a ieșit negativ. Încă se așteaptă rezultatele pentru cel PCR.

Mesajul lui Marcel Ciolacu. Ce i-au spus medicii

Marcel Ciolacu a ieșit din spital și a postat imediat pe facebook că se simte bine, totul este în regulă și se întoarce la treabă.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!
Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.
Mă întorc la treabă!”, a scris Marcel Ciolacu pe facebook.

Președintele PSD a primit mii de like-uri și încurajări. Toată lumea i-a urat multă sănătate și s-a bucurat că este bine.