Bucurie maximă pentru angajații din România! Se dau super mulți bani pe lângă salariu

19-atm-shutterstock-41-465×215

Vești foarte bune pentru angajații din România. Tot mai multe companii din România dau bani în plus pe lângă salariu. Fie că sunt sub formă de cadouri, vouchere, tichete de masă, sumele acordate de angajatori pe lângă salariu sunt tot mai mari. 

Tichetele de masă, cadourile, turismul intern, decontarea transportului la serviciu și serviciile de sănătate sunt principalele beneficii alese, în 2019, de angajații români.

Analiza benefitonline.ro arată că sumele alocate de companii pentru beneficiile angajaților au ajuns anul trecut la 227 de milioane de lei (aproximativ 48 milioane de euro), față de 114 milioane de lei, în 2018.

„Ne așteptăm anul acesta la o creștere importantă a bugetelor de beneficii acordate prin BenefitOnline.ro până la aproximativ 350 de milioane de lei și la un număr de 250.000 de utilizatori în platformă. O pondere semnificativă din sumele cheltuite în acest an va fi direcționată către vacanțe în România, activități culturale sau abonamente sportive, acestea fiind și categoriile care ne așteptăm să înregistreze cele mai importante creșteri în 2020”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

400 de lei, pe lună, pe lângă salariu

Bugetul mediu lunar pentru beneficii oferit fiecărui angajat de către compania angajatoare în 2019 a fost de aproximativ 400 de lei, buget brut.

Cel mai scump beneficiu achiziționat anul trecut a fost o vacanță în România, în valoare de 12.000 de lei, pentru care angajatul a plătit cu vouchere de vacanță.

Voucherele de vacanță sunt, alături de tichetele de masă, tichetele cadou și tichetele culturale, principalele beneficii deductibile cumpărate în platforma BenefitOnline.ro.

Revista Presei