Bunica Laurei Cosoi rupe tăcerea. Motivul real pentru care nepoata sa s-a despărțit de Smiley în urmă cu câțiva ani

laura-cosoi-smiley

După despărțirea de Laura Cosoi, din urmă cu câțiva ani, Smiley nu s-a mai afișat public cu nicio femeie. Deși fosta lui iubită și-a refăcut viața destul de rapid cu un alt bărbat, el a decis să se concentreze mai mult pe cariera lui muzicală. Astăzi, însă trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu Gina Pistol și nu mai evită să vorbească despre femeia pe care o iubește.

Bunica Laurei Cosoi, Maria Cosoi, a povestit într-un interviu de acum câțiva ani, care a fost motivul pentru care nepoata sa s-a separat de Smiley, în contextul în care cei doi păreau un cuplu foarte sudat și toată lumea aștepta o nuntă din partea lor și nicidecum o despărțire.

Aceasta a mărturisit că artistul nu voia să se căsătorească, întrucât îşi doreşte să fie burlac până la vârsta de 40 de ani. Deşi se iubeau foarte mult, el nu a vrut să facă marele pas, chiar dacă Laura i-a spus că-şi doreşte foarte mult acest lucru. Și asta a dus la o decizie drastică și definitivă.

Ce a povestit bunica

„L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie”, a povestit Maria Cosoi.

„După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are Smiley casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti. Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat: Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea ! Mamă, a plâns Smiley după Laura », mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele”, a completat Maria Cosoi în cele din urmă.

Revista Presei