Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Bunica Laurei Cosoi a spus adevărul în sfârșit! De ce s-a despărțit nepoata ei de Smiley

  1. Home/
  2. Entertainment/

S-au despărțit și au rămas buni prieteni, deși nu și-au mai vorbit o lungă perioadă de timp. Smiley şi Laura Cosoi au fost un cuplu invidiat și iubit totodată și nimeni nu credea că cei doi se vor despărți vreodată. Nimeni nu a înțeles ce i-a determinat pe cei doi să o ia pe drumuri separate.  Bunica actriţei, Maria Cosoi, a spus care a fost motivul separării chiar înainte ca frumoasa blondă să se căsătorească cu Cosmin Curticapean, în 2015.

ReclamaBunica Laurei a vorbit deschis despre relaţia nepoatei ei cu artistul şi a dezvăluit motivul pentru care cei doi s-au despărţit, într-un interviu mai vechi. Aceasta a mărturisit că Laura s-a despărţit de Smiley pentru că acesta nu voia să se căsătorească, întrucât îşi doreşte să fie burlac până la vârsta de 40 de ani. Deşi se iubeau foarte mult, el nu a vrut să facă marele pas, chiar dacă Laura i-a spus că-şi doreşte acest lucru.

L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie”, a povestit Maria Cosoi.

După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are Smiley casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti. Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat: Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea ! Mamă, a plâns Smiley după Laura », mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele”, a completat Maria Cosoi în cele din urmă.

ReclamaCitește și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook