Bunicul Luizei și-ar fi ucis nepoata! A picat testul

Cazul de la Caracal ia o turnură halucinantă. Oamenii legii au mai avut un suspect în tot acest timp. Este vorba despre bunicul Luizei.

De la început, autoritățile l-au verificat pe bătrân. Bărbatul a povestit totul în direct, la România TV. Acesta a declarat că polițiștii i-au scotocit prin curte, căutând indicii.

Totul a pornit de la faptul că bunicul Luizei a dat două declarații contradictorii în fața autorităților. Inițial, acesta a spus că a văzut-o ultima oară pe Luiza stând în fața televizorului. Ulterior, bunicul a revenit, afirmând că nepoata sa se afla cu mai mulţi prieteni la barul din sat.

„Eu am fost la pescuit în ziua respectivă, am stat de vorba de două ori cu Luiza. Am dat două declaraţii şi nu a corespuns ora şi locul unde mă aflam. M-am încurcat un pic după o noapte nedormită. A fost o eroare de ore, atât!”, a povestit bunicul Melencu la RTV.

A picat testul poligraf

Bunivul Luizei a fost supus unui test poligraf. test pe care l-a picat.

„Era logic (n.r. – ca oamenii legii) să vină cu câinele, este treaba lor. Au luat probe, au montat microfoane, au mirosit pe aici…”, a spus bătrânul. Acesta crede că polițiștii „au venit să îi caute telefonul, nu cadavrul”.

Loading...

Revista Presei