Şocant! Cum arată Burcea, după despărţirea de Andreea Bălan. Schimbare totală de look! Este de nerecunoscut

În timp ce Andreea Bălan pare să sufere mai rău în urma despărţirii de George Burcea, actorul dă semne clare că a trecut peste marele scandal, chiar dacă cuplul nu a putut încă să divorţeze oficial din cauza crizei coronavirus şi blocării tribunalelor. Recent, cunoscutul actor, care nu mai profesează tot din cauza pandemiei, a recurs la o schimbare totală de look. Este de nerecunoscut.

Anunţul făcut de George Burcea

A trecut mai mult de o lună de când Andreea Bălan și George Burcea au recunoscut oficial că se despart. Cele două vedete arată, pe reţelele de socializare, că s-au obişnuit cu noile lor vieţi, chiar dacă Andreea Bălan suferă în continuare pe reţelele de socializare. Chiar dacă femeile sunt cele care apelează în majoritatea cazurilor la schimbări de look, George Burcea a recurs la această metodă de a trece peste despărţire. Actorul a reuşit şă îşi şocheze fanii după ce a renunţat la părul său lung şi s-a tuns chel, actorul publicând o fotografie cu rezultatul pe Instagram.

Schimbare totală de look a lui Burcea

În stilul său caracteristic, George Burcea a făcut și o glumă: „I-am spui lui @zhenovie să-mi ia putin din vârfuri, dar cred că a greșit-o. Măcar de-mi lăsa breton ca @ronaldo în 2002..”, a scris George Burcea pe Instagram, în dreptul fotografiei postate. „Ai scăpat de acum de mers la frizer, ca oricum era închis!”, a scris o fană, George Burcea răspunzând imediat: „Exact. Și am rămas și cu banii în buzunar” a mai spus soțul Andreei Bălan cel puţin până la redeschiderea tribunalelor şi semnarea actelor de divorţ. Astfel, cei doi nu pot divorța, pentru moment.

„Andreea și George nu pot divorța acum pentru că Judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți… Vor, nu vor. Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioadă asta, de teamă virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea, se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, au mai spus surse din anturajul cântăreței pentru Ciao.

Loading...

Revista Presei