Cabral, pus la zid de fosta soție. Luana Ibacka nu vrea să mai audă nimic: ”Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”

de: Ana Toma
06 iun. 2021
Cabral, pus la zid de fosta soție. Luana Ibacka nu vrea să mai audă nimic: ”Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”
Cabral Ibacka

Cabral trăiește momente intense alături de soția sa Andreea. Cei doi au anunțat în urmă cu câteva săptămână că vor devei tătici în toamna acestui an, însă prima soție a lui Cabral, Luana nu a primit prea bine vestea.

Prezentatorul tv mărturisea recent că vestea sarcinii nu a fost prea bine primită de fiica sa pe care o are cu Luana Ibacka, iar mama acesteia pare să fie de acord cu ea.

Fiica lui Cabral nu mai vorbește cu tatăl său

Cabral povestește că fiica sa cea mare în ignoră de când a auzit că va fi din nou tătic. Cei doi nu mai comunică, iar fata ar fi foarte supărată pe tatăl ei, însă e de înțeles având în vedere că are doar 18 ani. 

Mai mult de atât, prezentatorul tv a mai adăugat că fiica sa este într-o perioadă dificilă de viață și probabil va reacționa singură atunci când se va simți pregătită. 

”Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine şi nu comunicăm. Aşa sunteţi voi când sunteţi… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, ştie, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacţie. E perioada aceea dificilă în viaţă…”, a declarat Cabral.

Fosta soție lui Cabral e furioasă

Luana Ibacka pe de altă parte, a avut o adevărată criză de furie. Fost soție a lui Cabral mărturisește că prezentatorul tv ar trebui să fie mai atent la ce vorbește și să fie conștient de perioada în care fiica sa se află.

Aceasta susține că fiica sa va vorbi când va fi pregătită și nu este obligată de nicio culoare să accepte alegerile tatălui său. 

“Cabral să îşi asume ce vorbeşte. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbeşte pentru că nu vorbeşte, nu vrea ea şi are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărţit de acesta”, a mărturisit Luana pentru impact.ro.

Fosta soție a lui Cabral susține că și-a crescut singură copilul și nu o afectează deloc faptul că aceasta nu vorbește cu tatăl său. 

”Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbeşte fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui”, a mai mărturisit aceasta.