Cadou fabulos pentru Bianca Drăgușanu! Ce a primit vedeta de Crăciun: Surpriza la care nu se aștepta

bianca dragusanu alex bodi

Cadou fabulos pentru Bianca Drăgușanu! S-a aflat ce a primit vedeta de Crăciun. Este vorba despre o mega surpriză la care nici ea nu se aștepta.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au traversat perioade de criză imense. A fost o relație cu năbădăi care a dus la divorți.

Cadou fabulos pentru Bianca Drăgușanu

Și totuși, pentru că dragostea uneori învinge, se pare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se vor iubi până la adânci bătrâneți. Ultimul cadou al lui Bodi pentru blondă e de-a dreptul fabulos. Vedeta a nu a ratat ocazia să își laude soțul, un semn că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei.

Bianca a fost surprinsă de un gest făcut de Alex Bodi. Afaceristul a decis că e un moment bun pentru a-i oferi soției sale o vacanță, iar de aceea au plecat la Madrid. Acolo, Bianca a cunosscut-o pe fiica cea mare a afaceristului, Chaqueline. Adolescenta locuiește cu mama ei biologică, în Alcala de Henares, dar și cu părinții lui Alex Bodi, anunță cancan.ro. Tânăra pare să se înțeleagă foarte bine cu Bianca Drăgușanu.

„Soțul meu voia doar să își bea doar cafeaua…. în Madrid. O zi bună tuturor!”, a scris Bianca Drăgușanu, pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei care o înfățișa.

Blondina s-a pozat într-un lounge de la un hotel de lux și imaginea a primit sute de aprecieri din partea fanilor. Sărbătorile de iarnă din acest an ar putea chiar să îi regăsească pe Bianca și Alex Bodi departe de România. Bărbatul are două fiice, rezultate din relațiile cu două femei diferite și pare să fie foarte atașat și de fiica Biancăi, cu Victor Slav. În fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online, se poate observa că afaceristul este foarte protector în rolul de tată vitreg pentru Sofia.

Revista Presei