Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

Cadouri de Crăciun potrivite pentru mama | 2018

  1. Home/
  2. Business/

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar una dintre cele mai importante priorități în această perioadă este legată de alegerea cadourilor pentru cei dragi! Mama este cea mai importantă persoană pentru fiecare dintre noi și, chiar dacă nu este neapărat nevoie de un cadou pentru a îi arăta cât de mult o iubești, acesta nu poate să fie altfel decât o surpriză și o bucurie. De asemenea, trebuie să știi că nu este neapărat nevoie de un cadou extrem de scump, pentru care să fii nevoită să faci un credit urgent pentru nevoi personale, pentru a o impresiona. Totuși, dacă fondurile curente nu sunt suficiente, există opțiuni alternative la care poți apela simplu și rapid!  

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni  până la Crăciun, îți recomandăm să te pregătești cât mai temeinic în acest sens încă de acum. Cadoul pentru mama trebuie să fie un cadou special, ales cu atenție și cu inspirație. Cu siguranță și tu știi care sunt acele mici plăceri ale ei și acele produse pe care le adoră, însă trebuie doar să îl alegi pe cel pe care îl crezi cel mai potrivit! Bineînțeles, cu cât mai repede, cu atât mai bine, pentru că este posibil să fie nevoie de un timp suplimentar de care ai nevoie pentru a procura ceea ce îți dorești!  

Chiar dacă nu putem să îți spunem exact care este cel mai potrivit cadou pentru mama ta, încercăm ca odată cu acest material să îți oferim câteva opțiuni pe care merită să le iei în seamă!  

Așadar, ce cadouri poți cumpăra pentru mama ta de Crăciun?

   

1. Parfumul preferat  

Orice am vrea să spunem, orice femeie are un anume parfum pe care îl adoră indiferent de situație! Fie că vrei să îi faci o surpriză totală și să îi oferi un parfum pe care nu l-a mai încercat niciodată, fie că mergi pe mâna parfumului despre care știi că este preferatul ei, cel mai probabil vei reuși să o impresionezi. Este un cadou perfect pentru orice mamă și pentru care nu va trebui să faci un credit online pentru a îl putea cumpăra.  

2. Bijuteria la care visează de mult  

Pe lângă parfumuri, bijuteriile sunt accesoriile cele mai dorite de femei. Probabil știi deja care sunt bijuteriile pe care le preferă cel mai mult, dacă îi place aurul sau argintul sau care sunt pietrele prețioase pe care le place cel mai tare. Dacă știi ceva din toate astea, vei reuși să îi faci un cadou pe cinste pe care îl va purta mereu cu plăcere!  

3. Un produs casnic, folositor în viața de zi cu zi  

Vrem sau nu să recunoaștem, un cadou practic cu siguranță va fi apreciat de mama ta. Ne putem gândi la un televizor nou, la un frigider, la un robot de bucătărie … orice  lucru care îi va ușura viața de acum încolo și care este practic în fiecare zi.

4. Un ceas de mână elegant

Se spune că ceasurile reprezintă una dintre cele mai alese opțiuni atunci când vine vorba despre un cadou oferit celor dragi. Mama ta are deja o vârstă și o personalitate puternică, așa că cel mai bine ar fi să te orientezi spre un ceas elegant și stilat!

5. O excursie într-un loc în care visează să ajungă  

În cazul în care nu a reușit să călătorească foarte mult până acum, mama ta are cu siguranță o destinație pe care visează să o viziteze. Să o iei cu tine într-o excursie în acel loc va reprezenta o aventură pe cinste pentru amândouă și o amintire de neuitat în același timp pentru viitor!  

Acum că ne-am lămurit asupra unora dintre cele mai potrivite cadouri pe care ai putea să i le faci mamei tale de Crăciun, hai să vedem și care sunt cele mai bune soluții pentru a le putea cumpăra. Știm cu toții deja că perioada sărbătorilor este una în care cheltuim mult, așa că trebuie să ne gândim și la niște soluții alternative. Și ce ar putea să fie mai simplu decât atunci când poti să-ți iei un credit online? Un împrumut nebancar de acest gen este cel mai potrivit atunci când ai nevoie urgentă de bani pentru a putea cumpăra, spre exemplu, un cadou pentru cei dragi. Viva Credit îți oferă posibilitatea de a obține un credit de până la 2.000 de lei fără garanții, giranți sau adeverințe de venit.  

 

Avantajele unui credit online:  

  •  Poți rezolva urgent o problemă care a apărut pe neașteptate
  •  Nu trebuie să te împrumuți de la familie sau de la prieteni  
  • Un credit IFN se obține extrem de rapid, fără niciun fel de documente suplimentare  
  •  Fiind un credit online, nu trebuie să te deplasezi nicăieri pentru a-l solicita, poți face asta chiar și de pe telefon sau tabletă  
  •  Are o dobândă fixă de 1.20% din suma împrumutată, comisionul de analiză a dosarului și comisionul de rambursare anticipată fiind 0%

 

În aceste condiții, un astfel de credit online este cea mai bună soluție la care poți apela în cazul în care fondurile curente nu îți sunt suficiente pentru a cumpăra cadouri tuturor celor dragi!  

admin