Cafea neagră, cu lapte sau cu zahăr? Lidia Fecioru spune ce fel de personalitate ai în funcție de cum o bei

de: Ana Toma
21 sept. 2020
Cafea neagră, cu lapte sau cu zahăr? Lidia Fecioru spune ce fel de personalitate ai în funcție de cum o bei
Photo by Yitzhak Rodriguez on Unsplash

Cafeaua este nelipsită dimineața. Fie că este vorba despre persoanele care au nevoie de ea pentru a face față provocărilor zilnice, fie că este vorba despre iubitorii de cafea, Lidia Fecioru susține că modul în care ne bem cafeaua poate să spună foarte multe lucruri despre obiceiurile noastre.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” despre modul în care cafeaua ne poate da de gol în fața oamenilor.

Potrivit acesteia, caracterul unei persoane poate fi elucidat din modul în care aceasta alege să-și consumă cafeaua. Fie că este vorba despre cafea neagră, cafea cu lapte sau cafe late, așa vom putea afla ce fel de om este cel de lângă noi.

”Oamenii puternici beau cafeaua neagră, neîndulcită. Dacă bem cu lapte, de multe ori suntem capricioşi. Oamenii care beau cafe late sunt oameni care îşi pot schimba foarte des dispoziţia”, a spus Lidia Fecioru.

Doar așa poți cunoaște pe cineva 

De asemenea, bionergoterapeutul a mai precizat că modul cel mai simplu în care poți să cunoști o persoană este să o inviți dorect la o cafea. Așa îți vei da seama singur care este cea mai amplă caracteristică a acestei persoane.

”Ca să cunoşti pe cineva, spui, hai să bem o cafea. Este invitaţia directă în varianta de acum. Cafeaua amară este băută de oamenii puternici, care vor să fie lideri”, a mai adăugat aceasta.