Campanie specială pentru clienții RCS&RDS. Este valabil întreaga săptămână. Ce vor primi de la companie

de: Ana Toma
10 mai 2021
Campanie specială pentru clienții RCS&RDS. Este valabil întreaga săptămână. Ce vor primi de la companie

Clienții RCS&RDS se vor bucura de noi beneficii în această săptămână. Începe DIGI Days, o campanie promoțională, dedicată exclusiv clienților RCS&RDS.

În cadrul campaniei, clienții vor putea să își activeze sau să își prelungească un abonament cu o reducere destul de mare. Sunt viați doar clienții din România, iar promoția este valabilă doar în cursul acestie săptămâni.

Ce vor putea face clienții RCS&RDS

Conform informațiilor transmise de companie, în baza promoției oferite, toți clienții din România își vor putea activa, sau prelungi, abonamente de telefonie, inetrnet, televiziune, cu o perioada contractuala de 2 ani de zile, si vei beneficia de reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni din totalul contractului.

Pe lângă beneficiile din acestă săptămână, în RCS&RDS mai oferă clienților în mod segmentat și lunile de reducere. Cu alte cuvinte, un client nu va avea parte de reduceri lunar, dar la finalul contractului de 24 de luni ar putea plăti mai puțin.

Condiția este ca un client să păstreze contactul activ pentru perioada de 24 de luni pentru a putea beneficia într-adevăr de toate aceste reduceri.

Oferte și pentru românii care nu sunt clienți

Pe lângă ofertele speciale pentru clienții RCS&RDS, compania are surprize și pentru cei care nu sunt abonați. În cazul în care se gândesc să facă o schimbare, vor beneficia și ei de reduceri la semnarea contractului.

RCS&RDS are un motiv bine pus la punct, dorind să le ofere clienților oferte bune pe toate segmentele de servicii în întreaga țară. Promoțiile urmează să fie încheiate la finalul sptămânii.

Practic, clienții mai au la dispoziție doar cinci zile să accepte pachetele speciale pe care RCS&RDS le scoate la bătaie. Ofertele săptămânale, sau lunare pot fi accesate pe site-ul oficial al companiei.