Care era cel mai mare regret al Cristinei Țopescu? A suferit mult din cauza asta

Cristina-topescu-a-muritt

Cristina Țopescu avea un mare regret. Jurnalista a vorbit chiar pe Facebook despre o dorință care nu i s-a îndeplinit niciodată. Acesta este motivul pentru care era foarte atașată de câinii ei.

Vedeta regreta că nu a adus pe lume un copil. Aceasta era cea mai mare dorință a ei.

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare.

Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni.

Ultima imagine cu jurnalista

Prietena sa, cea care se ocupă de Facebook-ul său, a postat ultimele imagini cu ea în viață. Aceasta era îmbrăcată pentru Crăciun.

”Așa să o țineți minte! NIMENI NU TE-A IUBIT, Cris! Pentru toți ai fost un TROFEU.  Doar cățeii tăi, copiii tăi…”, a fost mesajul dur postat de prietena Cristinei Țopescu, alături de ultimele imagini.

Cristina Țopescu, alături de prietena ei, pe 25 decmbrie 2019

Revista Presei