Care este astăzi cel mai urmărit serial de pe Netflix. Merită să-l vezi?

29 mai 2020
Care este astăzi cel mai urmărit serial de pe Netflix. Merită să-l vezi?

În această perioadă, în care este soare afară și izolarea a luat sfârșit, românii continuă să ia cu asalt Netflix-ul care abundă în seriale și filme mai mult sau mai puțin noi. Seriile Harry Potter au fost mult timp în trend, dar iată că în aceste zile un serial i-a luat fața.

Review. Este vorba despre Dinastia/Dinasty, care a ajuns deja la al treilea sezon. Merită sau nu să îl vedeți? Depinde de gusturi. Este un fel de Dallas în variantă modernă, cu intrigi similare, care te ține totuși conectat în fața micilor ecrane. De aceea se află și pe locul 1 în trending Netflix.

A ajuns la sezonul 3

Serialul american a apărut în  anul 2017 și ar vrea să fie practic o continuare a unei alte producții de succes din anii 80, tot cu numele Dinastia. Întreaga acțiune se centrează pe o familie milionară din Atlanta, familia Carrington, care este permanent în mijlocul unor conflicte.

Dușmani, intrigi, tot tacâmul se poate regăsi în Dinastia, care a ajuns la al treilea sezon. Nu lipsesc nici celebrele lupte pentru puetere, lovituri sub centrură și desigur poveștile de iubire. Ca mai toate serialele americane din ultima perioadă, are în meniu și tema homosexualității și a căsătoriei dintre persoane de același sex. Merită să-l vedeți? Da, dacă vă plac acest tip de filme. Dacă vreți ceva relaxant și care să vă face să zâmbiți, alegeți Anne with an E și nu veți regreta.