Care este cea mai bârfitoare zodie? N-a scăpat nimeni de gura ei

Watercolor signs of the zodiac.
Watercolor signs of the zodiac. Elements for design. Colored round dice.

Horoscop. Ce semn zodiacal este cel mai bârfitor? S-ar putea să fie chiar al tău! Tuturor ne place un pic de bârfă, dar unele semne duc totul la extrem.

E regele bârfei

Săgetător (22 noiembrie – 19 decembrie)

Se uită în secret pe peretele tău de Facebook, știe cel mai recent tweet al tău și știe că ceea ce se va întâmpla în viața ta chiar înainte să se întâmple.

Dacă există dramă, știri, voi le știți pe toate.

Săgetătorul are o nevoie firească de a aduna toate detaliile suculente, noi cunoștințe, locuri noi, noi aventuri posibile, noi colegi de muncă sexy.

Întotdeauna optimist, deschis și cu o personalitate bombă, el nu vede consecințele negative pentru faptul că sunt atât de obositori.

Horoscop. Locul doi e ocupat de Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Ei sunt tipul de om care încearcă să-și bage nasul acolo unde nu-i fierbe oala. Știu tot ce se aude, mai ales informațiile noi și interesante.

Gemenii au capacitatea de a-și aminti conversațiile și evenimentele exact așa cum s-au întâmplat chiar dacă s-a întâmplat în urmă cu o lună.

Nu este bine dacă știu ceva ce n-ai fi vrut ca niciodată să știe. Sunt fani uriași ai memoriei selective care scot mici detalii din aer subțire ori de câte ori au nevoie.

Cel mai bun pariu este să încercați să-i determinați să vorbească despre ceva mai interesant sau să schimbați subiectul.

Horoscop. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul știe totul despre secretele tale. Mai mult, aceștia au un control mental foarte puternic. Nici nu-ți vei da seama când va ieși totul cum vor.

Este cu adevărat un bun prieten? Sunt cu adevărat demni de devotament? Sunt chiar pregătiți pentru asta?

Este un instinct, trebuie să treci de coada lor ridicată pentru ca ei să-ți permită să intri în lumea lor. Dacă ești prea misterios, vor crede că e posibil să ascunzi ceva.

Întotdeauna dorește să dețină controlul. Dacă sunt interesați de dvs., vor descoperi cu siguranță o modalitate de a ajunge la partea de jos a situației dvs. chiar dacă poate include căutarea telefonului.

Revista Presei