Care este cea mai bună dietă pentru slăbit a anului 2020? Este considerată a fi foarte sănătoasă și ușor de ținut

07 nov. 2020
Care este cea mai bună dietă pentru slăbit a anului 2020? Este considerată a fi foarte sănătoasă și ușor de ținut

Milioane de oameni din întreaga lume țin în momentul de față o dietă pentru slăbit. Din păcate, mulți aleg să urmeze anumite diete fără să se informeze suficient înainte, motiv pentru care ajung să aibă mari probleme de sănătate, din cauza dietelor dure care îi privează de nutrienți esențiale pentru buna funcționare a organismului.

Astfel, cea mai bună dietă pentru slăbit a anului 2020 a fost desemnată dieta WW (Weight Watchers), dietă care se concentrează atât pe stilul de viață cât și pe zona de wellness. Cei care apelează la această dietă pot slăbi până la 1 kilogram pe săptămână.

Dieta este atât de apreciată deoarece îți permite să mănânci orice dorești și la orice oră, câtă vreme respecți un obiectiv zilnic în funcție de vârstă, gen, înălțime și greutate.

Printre vedetele care urmează la această dietă se numără Oprah Winfrey, Kate Hudson, Jennifer Hudson, Tina Fey, DJ Kahled sau Jenny McCarthy.

Cea mai bună dietă pentru diabet a anului 2020

Dieta DASH este considerată a fi dieta anului 2020 pentru diabetici. DASH este un plan alimentar pentru prevenirea sa uscăderea tensiunii arteriale sau hipertensiunii. Această dietă încurajează consumul de fructe, legume și produse lactate scăzue în grăsimi, precum și cantități moderate de produse din grâu întreg, pește, carne de pui și oleaginoase.

Spre exemplu, cina ar putea consta în piept de pui la cuptor, alături de o porție de cartofi și spanac. Astfel, dieta DASH permite consumul de 2300 miligrame de sodiu pe zi.