Care este cea mai frumoasă vedetă din lume? E pe primul loc în 2020

16 ian. 2020
Care este cea mai frumoasă vedetă din lume? E pe primul loc în 2020

Care este cea mai frumoasă vedete din lume în 2020? Greu de spus! Totuși, wealthygorilla a realizat un top cu cele mai tari apariții din lume până la ora actuală. Desigur, totul este discutabil.

Din aceast top fac parte actrițe, cântărețe și modele de top. Printre cele incluse se numără câștigătorii premiilor Grammy, Oscar și Emmy.

Site-ul o pune pe primul loc pe actrița Megan Fox

Megan Fox este actriță și model american. Fox și-a început cariera de actorie în 2001, având mai multe roluri minore de televiziune și film. Și-a făcut debutul în filmul „Confessions of a Teenage Drama Queen”.

În 2007, ea a jucat alături de Shia LaBeouf în „Transformers”.

Câți dintre voi au crezut că Megan Fox va apărea pe această listă ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume?

Pe locul doi se situează Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este actriță și cântăreață americană. Johansson este una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume. A avut mai multe apariții în Forbes Celebrity 100 și are o stea pe Walk of Fame, la Hollywood.

Locul trei este ocupat de Jessica Alba

Jessica Alba este actriță și femeie de afaceri. Alba și-a început aparițiile în televiziune și filme la vârsta de 13 ani în „Camp Nowhere” și „Lumea secretă a lui Alex Mack”. A ieșit în evidență când a împlinit 19 ani, când era actrița principală a serialului „Înger întunecat”.

Locul patru e ocupat de Charlize Theron

Charlize Theron este o actriță sud-africană / americană. Theron a primit mai multe recunoștințe, printre care un premiu Oscar, Globul de Aur și Ursul de argint pentru cea mai bună actriță. A devenit cunoscută pentru performanțele din filmele „Mighty Joe Young” și „The Cider House Rules”.

Pe ultimul loc se clasează Kate Upton

Kate Upton este un model și actriță americană. Ea a fost numită Sports Illustrated Swimsuit Issue Rookie of the Year în urma apariției sale în revista din 2011. Upton a apărut și în filmele „Tower Heist”, „The Other Woman” și „The Layover”.