Care este cea mai încrezută zodie? Nu-i ajungi la nas! Se crede superioară tuturor

01 dec. 2019
Care este cea mai încrezută zodie? Nu-i ajungi la nas! Se crede superioară tuturor
Watercolor signs of the zodiac. Elements for design. Colored round dice.

Știi cum este atunci când există întotdeauna cineva în viața ta, care se consideră a fi cea mai mare autoritate mondială? Ei bine, poate exista un motiv bine ascuns în spatele acelui comportament pedant și atotștiutor.

Se pare că astrologia ne poate influența în mai multe moduri. Nu aș spune că este o scuză bună, dar când întâlnești pe cineva care crede cu adevărat că este mai bun decât tine, sigur face parte dintre aceste semne zodiacale. Iată care sunt cele mai îngrozitoare!

Taur (20 aprilie-20 mai)

Cei născuți sub acest semn sunt foarte încăpățânați. Atunci când vine vorba de a recunoaște că nu sunt cum cred ei și cum ar vrea să pară, taurii vor lua marea sumă de cunoștințe (ceea ce mulți dintre ei au de fapt) și o va ridica ca pe un steag, precizând că nu știți la fel de multe ca ei.

În timp ce inteligența este, cu siguranță, cartea de vizită, aroganța îl face cel mai mare luptător când vine vorba de a revendica titlul de „Cea mai mare autoritate mondială pentru orice”.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este steaua strălucitoare egomaniacă a zodiacului. O, cum vor adora sunetul propriei voci! Se văd lectori într-o sală plină de studenți. În mintea sa, leul vrea să renunți la toate ideile tale anterioare și să înveți educația în stil Leu, ceea ce înseamnă că leul se așteaptă să uiți ce știi și să te apuci de ceea ce te „învață” el.

Spre deosebire de taur, personalitatea leului merge mai mult pentru fler și substanță. Dacă te angajezi într-o conversație cu un leu, pregătește-te pentru o prezentare, mai degrabă, decât pentru o dezbatere prietenoasă sau chiar pentru o discuție calmă. Leul câștigă, chiar și atunci când nu știe despre ce vorbește, ceea ce îi face unul dintre cele mai încântătoare semne zodiacale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu joacă drept când vine vorba de argumente. Dacă te vei trezi vreodată într-o luptă de cuvinte cu o fecioară, ia-ți drumul și las-o să treacă mai departe … așa cum vrea ea. O da! Fecioara adoră să vorbească și să vorbească și rareori se învârt în ceea ce cred ei că este fapt.

Adevărul este că acești oameni sunt plini de mândrie, la fel ca leii, și nu vor să-ți audă punctul de vedere, cu atât mai puțin să-și dea voie să ai un punct de vedere. Fecioara este  numită „perfecționistul”. Găsește perfecțiunea în concepția sa și consideră că doar ea deține adevărul.