Care este cea mai naivă zodie? Te va crede orice îi spui

25 ian. 2020
Care este cea mai naivă zodie? Te va crede orice îi spui
Watercolor signs of the zodiac. Elements for design. Colored round dice.

Oamenii comentează cât de naiv și de nesatisfăcut ești? Trbuie să știi că nu este un lucru rău să fii deschis și să speri mereu la cele mai bune, dar nu trebuie să fii sensibil în acest sens. Oamenii credincioși sunt cunoscuți pentru că sunt înșelați cu ușurință. Oamenii răi pot profita din plin de voi!

Încrederea nu este ceva ce ar trebui să se dea fără gândire. Nimănui nu îi place să fie folosit. Este bine să ai o doză sănătoasă de scepticism, atât timp cât nu te face amară. Dacă te simți folosit în mod repetat, atunci trebuie să înveți cum să faci un pas înapoi înainte de a-ți da încrederea cuiva care nu o merită.

Nimeni nu vrea să fie un prost. Fii deschis și de încredere, dar și inteligent. Nu credeți tot ce vă spun oamenii, chiar dacă doriți cu disperare să-i credeți. Este în regulă să ceri informații de rezervă sau dovezi. Și dacă cineva profită de tine, nu îi va fi ușor să o facă din nou.

Ei sunt naivii zodiacului:

Pești (19 februarie – 20 martie)

Indivizii pești promit că nu se vor lăsa păcăliți, dar cumva, nu își învață niciodată lecția și le oferă adesea oamenilor posibilitatea de a-i manipula în mod repetat. Peștii sunt foarte sensibili (uneori prea sensibili) si au instincte bune … dacă ar asculta doar vocea lor interioară…

Ei tind să fie idealiști și vor să vadă ce este mai bun în oameni, motiv pentru care au pete oarbe. Peștii trebuie să aibă încredere în intuiția lor și să fie atenți la indiciile subtile ale corpului. Limbajul corporal, expresiile faciale și tonul vocii pot dezvălui adevăratul sens al unei persoane manipulatoare.

Pentru siguranța emoțională, peștii trebuie să fie mai puțin încrezători și un pic mai conștienți de limbajul corpului, mai ales atunci când acesta contrazice ceea ce spune cineva.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța este unul dintre semnele cele mai amabile și de încredere, poate fi grozavă … sau poate fi devastatoare atunci când oamenii profită de ea. Balanța poate fi puțin ignorantă, dar, la un moment dat, trebuie să se trezească.

Dacă sunt mereu îmbrănciți sau legați, trebuie să facă pasul înapoi și să-și dea seama de ce. Cu alte cuvinte, trebuie să se înțeleagă pe sine. Nimeni nu trebuie să facă aceleași greșeli încă o dată pentru a învăța din ele. Doar pentru că nu ați fost înșelat, nu înseamnă că nu puteți învăța din experiența altcuiva.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sunt cei mai gălăgioși atunci când sunt îndrăgostiți. Și vor să creadă în acea iubire, chiar dacă toți cei din jurul lor le spun să fie atenți. Un Berbec care este lovestruck va ignora vocea lor interioară. Trebuie să asculți! Atunci când ceva este prea bun pentru a fi adevărat, de obicei este așa.

Odată ce un berbec a fost angajat, vor merge cu viteză maximă înainte, nu vor lovi niciodată butonul de pauză, niciodată nu vor lua în considerare dovezile că totul nu este așa cum pare. Berbecul nu se pricepe să gândească cele mai multe lucruri înainte de a le face, dar sunt deosebit de manipulați când vine vorba de dragoste.