Care este cea mai zgârcită zodie? Niciodată nu va recunoaște asta

20 nov. 2019
Care este cea mai zgârcită zodie? Niciodată nu va recunoaște asta

Poți fi zgârcit cu aproape orice. Banii nu sunt singurul lucru cu care oamenii sunt zgârciți. Puteți să acționați în acest fel cu tot felul de lucruri precum mâncare, răbdare sau timp. Uneori, aveți doar o dispoziție negeneroasă și nu doriți să vă despărțiți de jumătate din sandwich sau să vă folosiți timpul pentru o activitate care vă displace.

Dacă zgârcenia ta trece de o linie și rănește pe cineva, atunci devine o problemă.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este zgârcit la capitolul răbdare. Ei bine, oricum nu au foarte multă, așa că nu o vor risipi într-o situație sau pe o persoană care nu o merită.

Dacă treci prin ceva și trebuie să te descarci, berbecul va fi acolo pentru tine până la un anumit punct, dar dacă ei cred că vei trece greu peste și au alte lucruri de făcut, te-ar putea expedia.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt zgârciți când vine vorba de bunurile lor. Vecinul taur nu este persoana de la care să împrumuți nici măcar mașina de tuns iarbă. Nu, taurii pot fi materialiști și țin la lucrurile lor. Muncesc din greu pentru a putea cumpăra lucrurile pe care și le doresc și nu le ți le vor da cu ușurință.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii sunt zgârciți cu atenția lor. Dacă ceva sau cineva îi plictisește, vor trece la ceva mai interesant. Există atât de multe lucruri fascinante în această lume încât este o crimă pentru gemeni să petreacă mai mult timp cu cineva neinteresant.

Gemenii au abilități sociale excelente, așa că, dacă le-ai pierdut atenția, probabil că nu îți vei da seama până vor dispărea.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii pot fi zgârciți cu relațiile lor. Dacă nu te cunosc sau nu au vreun fel de legătură cu tine, racul nu te va recomanda pentru un loc de muncă. Nu le place să-și rupă gâtul pentru un străin, deoarece nu vor să aibă de suferit. Racii pot fi extrem de precauți când vine vorba de a-și da cuvântul pentru cineva.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este zgârcit când vine vorba de încredere. Ei nu doresc să împartă lumina reflectoarelor sau să ofere altcuiva credit pentru munca pe care au făcut-o în mare parte.

Dacă leul și o altă persoană ar fi lucrat la un proiect, dar doar el ar fi primit laudele, leului i-ar fi dificil să recunoască faptul că nu a muncit singur. Dacă cealaltă persoană ar face aproape toată munca, leul îi va recunoaște meritul, dar nu îi va fi ușor.