Care este cel mai bine vândut fond de ten din lume în 2019 și cât de eficient este

sephora

Review. O scurtă analiză pe site-urile de profil arată că topul celor mai bine vândute produse de machiaj pentru ten este dominat de fondul de ten de la Estee Lauder, Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10. Bazându-mă pe aceste recomandări bune, l-am achiziționat și eu, dar nu pot spune că am fost mulțumită de el.

Într-adevăr are o putere mare de acoperire și matifiază aproape perfect, însă usucă pielea incredibil de mult și pe alocuri lasă urme vizibile. Mai exact, în zonele mai sensibile, pielea începe să se cojească. Sau cel puțin asta am pățit eu. Ca să-l pot folosi, l-am combinat cu un alt fond de ten, mult mai hidratant și am utilizat și o cremă ultra hidratantă. Aș vrea să subliniez că tipul meu de ten este mix, nicidecum uscat. Așadar, grijă mare cu acest fond de ten extrem de lăudat.

Tot în top se găsesc și produsele pentru ten de la Rihanna, care se găsesc exclusiv la Sephora, în România. Nu le-am testat, deci nu vă pot spune nimic despre ele.

Huda Beauty și Nars sunt foarte apreciate peste ocean. Nu le-am încercat pentru că nu am avut ocazia, dar despre Nars am auzit numai de bine. Tot în top se află și fondul de ten de la Dior, Diorskin Forever și aici pot acorda o bilă albă. Într-adevăr este foarte bun, are o putere mare de acoperire, nu usucă pielea și poate fi găsit în multiple nuanțe, potrivite oricărui ten. Eu l-am folosit mult timp, apoi l-am schimbat pentru că voiam să încerc și altceva și după un tur al tuturor brandurilor de lux am revenit la el. Așa că-l recomand celor care doresc un fond de ten cu putere mare de acoperire, care nu încarcă și nu usucă.

Ce spun cei de la Sephora despre fondul de ten Estee Lauder

Caldura, umiditate, activitate intensa, nu conteaza!

Un ten perfect si o piele proaspata pe tot parcursul zilei? E posibil, cu Double Wear.

Traieste experienta fondului de ten emblematic Double Wear cu formula fara transfer, rezistenta indelungata si SPF 10! Acest fond de ten iti asigura un ten perfect si o piele proaspata de-a lungul intregii zile cu ajutorul formulei sale rezistente, fara transfer si cu SPF 10. Textura sa ultra confortabila, fluida si lejera, ofera o acoperire impecabila, modulabila pentru un rezultat care este intotdeauna perfect si natural. Matifiant si sebo-regulator, fondul de ten Double Wear iti garanteaza un ten uniform, fara luciu nedorit, intotdeauna proaspat. Indiferent de conditiile meteo, rezista la caldura, umiditate si activitati intense. Cu 24 de ore de rezistenta extrema, ofera o acoperire impecabila pentru un ten perfect pe durata intregii zile. Sigura de el, esti sigura de tine!

• Textura fluida si lejera• Acoperire impecabila• Efect mat ideal • Rezistenta extrema 24 de ore

Cum iti alegi nuanta? • Cifrele corespund culorii pielii: deschisa (1) sau inchisa (6 si mai mare). • Literele C, N si W corespund tonului de piele: C = rece, pentru un ton roz N = Neutru, pentru tonuri roz si aurii W = cald, pentru un ton auriu.

Sfatul nostru pentru un ten perfect: Amesteca pe dosul palmei doua picaturi din serumul Advanced Night Repair cu fondul de ten Double Wear. Aplica pe intreaga fata cu ajutorul unei pensule pentru un rezultat impecabil.

Revista Presei