Care este cel mai popular film de pe Netflix în momentul de față? Merită să-l vezi? Review

netflix

Netflix a adăugat în ultimele zile câteva producții noi, iar de cel mai mare succes în momentul de față, se bucură un film american, care a apărut chiar anul acesta. The Last Days of American Crime (Ultimele zile ale crimei americane) este un thriller american regizat de Olivier Megaton, avându-l ca scenarist pe Karl Gajdusek.

Filmul se bazează pe romanul grafic 2009 cu Rick Remender și Greg Tocchini. Actorii Édgar Ramírez, Anna Brewster, Michael Pitt și Sharlto Copley joacă personajele principale și se pare că au atras un număr mare de români, reușind să plaseze producție pe locul 1 în trending Netflix.

Review – The Last Days of American Crime

Într-un viitor nu prea îndepărtat, ca răspuns la numărul mare de acte de violență și terorism, Guvernul Statelor Unite ale Americii plănuiește să emită o serie de unde speciale care să transforme parctic creierele infractorilor, adică să-i oprească pe aceștia să comită fapte rele.

Filmul este lung, are 2 ore și 30 de minute, așa că aveți nevoie de multă răbdare pentru a-l duce la final. Deși în România a fost și este urmărit în număr mare, presa americană a fost destul de critică la adresa lui. Merită să-l vedeți? Da, dar să nu vă așteptați la o capodoperă, ci doar la încă un film de care nu o vorbiți prea mult în viitor.

Revista Presei