Care este numele adevărat al Antoniei? Ce apare în buletin

Antonia, la fel ca mulți alți cântăreți, are un nume adevărat și un nume de scenă. Puțini știu care este numele său din buletin.

Pentru că fanii și-au dorit să știe, Antonia a deavăluit care este numele său complet. Se numește Antonia Clara Iacobescu.

Frumoasa brunetă a venit în România pentru a avea o carieră în muzică. Decizia nu a fost deloc ușoară. Vedeta s-a despărțit de soțul ei, renumitul om de afaceri, Vicenzo Castellano.

Ulterior, Antonia a început o relație cu Alex Velea. Cei doi au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Din prima relație, Antonia mai are o fetiță, pe Maya.

Cea mai frumoasă femeie din România

Antonia este considerată cea mai frumoasă femeie din România. Artista a fost prezentă chiar și în Top 100 cele mai frumoase femei din lume.

Independent Critics, a inclus-o pe lista celor mai frumoase chipuri din lume. Aceasta s-a clasat pe locul 11 din „Top 100 most beautiful faces of 2017”.

În „Top 100 Most Beautiful Women 2018”, Antonia a reușit performanța de a ocupa locul 8.

Antonia a mărturisit cum își îngrijește tenul

“Tenul mi-l îngrijesc acasă. Folosesc o cremă pentru hidratare. Chiar trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Mai am zboruri dimineața și le pun pe make-up artiste să vină seara să ma machieze și eu ma culc și a doua zi mă trezesc așa. Bine, mai trebuie să îmi refac fondul de ten. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea și mama, dar ăsta e adevărul, aș fi falsă să spun că mereu ma demachiez”, a dezvăluit Antonia pe rețelele de socializare.

Recent, Antonia a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

„Mi-am pus încă un sân pe spate”, a spus artista nervoasă, într-un InstaStory.

Aceasta și-a anulat concertul de pe 31 ianuarie din cauza operației.

„Regret că nu ma pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a spus Antonia.

Loading...

Revista Presei