Care este numele adevărat al lui Randi? Puțini știu cum îl cheamă în buletin

Randi este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Vedeta rupe inimile fanelor cu melodiile sale de dragoste și suferință, dar și cu imaginea sa de single boy. 

Cele care sunt vrăjite de frumosul artist știu cu siguranță care este numele său real. Numele lui din buletin e Andrei Ropcea. Randi este doar un nume de scenă, pe care cântărețul l-a ales, plecând de la trupa Morandi.

”Numele meu, Andrei Ropcea, nu suna destul de internațional. Aveam nevoie de ceva ușor de reținut care să sune bine cu primele două litere. Astfel că am ales prima literă din numele de familie, ‘R’, urmat de prescurtarea de la numele de botez, ‘Andi’ și așa a rezultat ‘Randi’, numele meu de scenă și ‘Morandi’, numele trupei”, a povestit Randi.

Randi s-a născut în Pitești și este zodia gemeni

„M-am nascut pe data de 23 mai 1983 in Pitesti. Cand eram mic am fost foarte simpatic, aveam insa momente in care manifestam o seriozitate care ii facea pe parintii mei sa se intrebe daca nu cumva sunt copil precoce dar din pacate n-am avut norocul asta.
Tin minte ca iubeam atat de mult muzica si dansul incat ajunsesem sa imit foarte bine cantaretii care erau in voga atunci… se pare ca singura care era constienta de talentul meu, era bunica.’, a spus artistul pentru starmania.

Recent, el a lansat piesa Dependent.

Loading...

Revista Presei