Care este numele real al Biancăi Drăgușanu! Nimeni nu a știut până acum adevărul

Cunoscută publicului larg ca Bianca Drăgușanu, cea care a ajuns vedetă datorită mediatizării unei așa zise relații amoroase cu Cătălin Botezatu, are un alt nume în buletin. Sau mai bine zis are mai multe nume și prenume.

Drăguşanu Calintir Anca Bianca este numele real al acesteia. Ea a fost căsătorită cu Victor Slav în trecut, cu care are și o fetiță, dar și cu Alex Bodi, cu care se află în divorț în această perioadă. De altfel, relația celor doi a fost cap de afiș pentru tabloide, în contextul în care circul nu a lipsit din cuplu.

Bianca a mărturisit presei că ultimul său soț a fost foarte agresiv cu ea și că ar fi lovit-o de mai multe ori. La capătul opus, Bodi neagă acuzațiile grave și spun că motivul despărțirii de vedetă ar fi fost de fapt mama acesteia, care ar fi intervenit de mai multe ori în relația dintre ei.

Ce note a luat Bianca Drăgușanu la bac

Numele real al Biancăi Drăgușanu se află și pe diploma de bacalaureat al acesteia. Deși puțini se așteptau, aceasta a fost o elevă destul de silitoare sau cel puțin așa arată calificativele obținute. Ea a promovat Liceul de Informatică din Petroșani în anul 2002 cu media 8,95, după ce a obținut nota 9 la română (scris și oral), 8,50 la engleză, 7,20 la matematică, 10 la Tehnica Servicii Consumatorilor și 10 la educație fizică.

Revista Presei