Care este numele real al Ginei Pistol. În buletin nu o cheamă așa. Smiley nu a știut până acum

gina pistol smiley

Smiley și Gina Pistol nu-și mai ascund relația. Cei doi sunt împreună de trei ani de zile, iar în ultima perioadă cei doi au decis să iasă public împreună cât mai mult. Și chiar și în izolare, cei doi au proiecte comune. Smiley o invită adesea în vlogg-urile sale, iar blondina i-a spus live că-l iubește.

Gina Pistol are 38 de ani și s-a impus în showbiz cu acest nume. Smiley pe numele lui real, Andrei Maria nu a știut mult timp că pe iubita sa, în buletin, o cheamă de fapt Georgeta. Aceasta a absolvit un liceu de arte și meserii și apoi viața grea a obligat-o să se angajeze ca vânzătoare la un chioșc în Roșiorii de Vede.

Regretul Ginei Pistol

Ulterior a ajuns în București și în scurt timp pe coperta Playboy. Au urmat multe operații estetice, iubiri care au dezamăgit-o, în special cea cu Alin Cocoș, dar acum este o femeie fericită și împlinită. Însă nu neagă că-i lipsește o familie, doar că Smiley nu pare să aibă gânduri de însurătoare prea curând.

De altfel, bunica Laurei Cosoi a spus că nepoata sa s-a despărțit de artist tocmai pentru că acesta nu dorea să aibă o familie. Acum aceasta este căsătorită cu un om de afaceri și în scurt timp va da naștere celui de-al doilea copil. După despărțirea de Laura, a trecut mult timp până când Smiley să mai recunoască o relație oficială.

Revista Presei