Care este numele real al Oanei Zăvoranu? Nu o cheamă Oana în buletin. Puțini știu acest detaliu despre ea

02 feb. 2021
Care este numele real al Oanei Zăvoranu? Nu o cheamă Oana în buletin. Puțini știu acest detaliu despre ea
Oana Zăvoranu este în război total cu influencerele

Oana Zăvoranu nu se mai oprește, de când Pepe a anunțat că divorțează. Aceasta și-a lansat o emisiune pe Youtube și a luat la țință toate vedetele din showbiz. Victimele ei preferate până acum au fost Oana Roman și Adelina Pestrițu. Ambele au dat-o în judecată, dar nu au avut câștig de cauză.

Cristina ICH, pe numele real Cristina Micu este singura care a reușit o victorie în instanță împotriva Oanei Zăvoranu, astfel că aceasta nu mai are voie să-i pronunțe numele o bună perioadă de timp. Și momentan, pare că diva chiar respectă hotărârea instanței și și-a ales noi victime. Printre ele și Andreea Mantea, pe care a criticat-o aspru pentru look-ul ei, dar și pentru faptul că ar fi avut relații cu bărbați însurați.

Care este numele real al Oanei Zăvoranu?

Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie”, a fost decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Astfel mulți au aflat că pe Oana Zăvoranu nu o cheamă de fapt Oana, ci Ioana. Însă sunt foarte puțini cei care cunosc acest detaliu, mai ales că vedeta a evitat să se prezinte vreodată așa.

Ce studii are Oana Zăvoranu?

Oana Zăvoranu s-a născut pe 16 iunie 1973 și are o înălțime de 1.70. Deși are 47 de ani, arată superb și are mare grijă de aspectul fizic. De-a lungul timpului ea s-a remarcat ca moderatoare tv, având propriile emisiuni, actriță, femeie de afaceri și chiar cântăreață, însă nu a absolvit nicio facultate în acest domeniu. Ea a studiat Drept la Universitatea privată Titu Maiorescu.