Care este zodia pe care au avut-o cei mai mulți criminali din istorie și care e explicația?

horoscopes-star-sign-2019-1680×1120

Potrivit celor spuse de astrologi, înclinațiile criminale a celor mai mari asasini din istorie au fost date și de influența semnelor zodiacale pe care le-au avut.

„Analizand datele de nastere ale multor criminali in serie, astrologii au ajuns la concluzia ca unele dintre zodiile in care s-au nascut cei mai multi dintre acesti monstri sunt Pestii, Gemenii, Sagetatorul si Varsatorul.

Astfel, Luis Alfredo Garavito – criminalul in serie care a recunoscut ca a omorat 138 de copii, fiind acuzat insa de peste 300 de crime, era nascut in zodia Varsatorului.

Care este zodia pe care au avut-o cei mai mulți criminali din istorie și care e explicația?

Gary Ridgway si Robert Hansen sunt alti doi ucigasi sangerosi care s-au nascut tot in zodia Varsator” notează revistafelicia.ro.

Cei născuți în zodia gemenilor sunt de asemenea persoane care pot fi periculoase. Aceștia sunt extrem de fermecători, lucru de ajutor ucigașilor născuți în această zodie. Printre cei mai cunoscuți criminali născuți sub această zodie este Jeffrey Dahmer.

„Cat despre zodiile Sagetator si Pesti, unii dintre cei mai cunoscuti ucigasi in serie din lume sunt nascuti sub aceste doua semne astrale. De exemplu. Ted Bundy era Sagetator iar Dennis Rader, Aileen Wuornos, Donald Henry Gaskins, John Wayne Gacy si Richard Ramirez erau nascuti in zodia Pestilor,” adaugă revistafelicia.ro.

 

Revista Presei