Care sunt cele mai atractive femei, conform zodiacului! Această zodie le întrece pe toate

Horoscop. Potrivit multor astrologi și reviste, cele mai atractive și frumoase femei se nasc sub semne zodiacale precum Pesti, Leu, Varsator, Balanta, Scorpion. Iată cât de frumoasă și atractivă poate fi o femeie în funcție de zodie sau de semnul lor!

Fiecare semn zodiacal are propriile sale trăsături și frumuseți interioare. Aceste caracteristici depind de planete, poziția stelelor și chiar genele părinților și strămoșilor. Cu toate acestea, frumusețea este instinctivă, deci este atracție periferică și nu are nicio legătură cu natura și individualitatea femeii.

Femeile Leu

Le plăcea să strălucească și să arate tot ce au mai bun. Acestea sunt conduse de soarele însuși. Adoră ținutele și îmbrăcămintea exotică și îndrăzneață, își doresc mai multă atenție și reușesc cu pricepere să intre în lumina reflectoarelor. Nuanțele lor preferate sunt portocaliu, auriu și negru. Pur și simplu iubesc bijuteriile. Sunt frumuseți clasice, cu mare simț al umorului. Obțin mereu o atenție mai romantică din partea bărbaților. Sunt cu adevărat fierbinți, iar performanțele lor aburitoare din spatele ușii închise ale dormitoarelor îi fac pe bărbați să își dorească din ce în ce mai mult.

Femeile Pești

Sunt conduse de planeta Neptun, de aceea femeile Pești sunt misterioase. Sunt iubitori potențiali și farmecele lor robuste romantice atrag cu ușurință bărbații. Sunt pline de talente, fie că sunt muzică, dans, artă, înot sau orice domeniu, iar această trăsătură le face mai atractive. Le place să fie înconjurate de multă dragoste și căldură. Sunt sensibili, dar au o capacitate deosebită de a-și echilibra emoțiile. Stilul lor este întotdeauna verificat de dispoziția lor. Sunt țesături senzitive și iubesc mătasea.

Femeile Vărsător

Uranus, planeta egalității și libertății, este planeta conducătoare a Vărsătorului. Femeile Vărsător sunt unice și remarcabile, dar se bazează cel mai mult pe bărbați. Au mintea ascuțită și strălucitoare, cu idei inovatoare și sunt îndrăznețe în abordare. Sunt spontane și imprevizibile când vine vorba de intimitate. Sunt originale în abordarea lor și sunt extrem de pasionale. Cea mai atractivă parte a corpului lor este pielea moale și captivantă.

Femeile Săgetătător

Regulate de planeta Jupiter, femeile Săgetător sunt optimiste și iubesc aventurile. Sunt distractive, iubitoare, îndrăznețe și știu să socializeze. Sunt imprevizibile, spontane și captivează ușor bărbații. Factorul lor atrăgător de sex este în natura lor de ieșire prin care pornesc de la simplu și dulce. Sunt foarte generoase, ascuțite și logice în abordarea lor, ceea ce le face atractive, cu toate acestea, femeile săgetătoare nu sunt atât de frumoase, dar totuși acest lucru nu le face mai puțin atractive. Când vine vorba de modă și tendințe le place să se păstreze simple, fără ținute fanteziste și la modă, fără machiaj greu, fără coafuri elegante și fanteziste. Pur și simplu cred că negrul este complet frumos, de aceea iubesc nuanțele mai întunecate.

Revista Presei