Care sunt cele mai proaste zodii? Acest nativ ocupă primul loc

09 sept. 2019
Care sunt cele mai proaste zodii? Acest nativ ocupă primul loc

Care sunt cele mai proaste zodii? Topul rușinos al zodiilor care înțeleg mai greu sau deloc. Cât de inteligenți suntem în funcție de asta și la ce aspect ar mai trebui să lucrăm? Iată cine ocupă primul loc!

Pe primul loc în top cele mai proaste zodii se află peștii. Deși par e că le știe pe toate, nu este deloc așa. În realitate, persoanele din această zodie sunt mai puțin inteligente, se enervează din orice și nu se implică în discuțiile de cultură generală. Acolo unde se discută un subiect despre Războiul Rece, sigur nu este un pește de față. Mai mult, peștii sunt foarte naivi și cred orice le spui, astfel, aceștia pot fi foarte ușor păcăliți.

Locul doi este ocupat de berbec.

Este bine știut că berbecii sunt foarte încăpățânați. Din păcate, lucrul acesta nu îi ajută atunci când nu au dreptate. Să te încăpățânezi și să spui ca tine atunci când toți îți arată că ai greșit, nu este un semn de inteligență. Fie că ești bărbat sau femeie, trebuie să îță dai seama atunci când exagerezi și să te oprești. Riști să ajungi într-o situație foarte penibilă.

Scorpionul.

Scorpionii au probleme cu orgoliul. Fie că ești într-o situație la muncă sau ai o problemă în cuplu, nu vei recunoaște niciodată că ai greșit. Să-ți ceri scuze, nici atât! Ai foarte multe lucruri de pierdut din cauza orgoliului imens și asta o știe tot blocul. Mare grijă!

Leul

Există lei foarte inteligenți, dar și lei de care fugi când le-ai observat gradul de inteligență. Preocupați mai mult de aspectul lor și de faimă, un leu nu te va da pe spate cu inteligența sa. Lucrurile se complică atunci când vine vorba de ceartă. Sănu te cerți niciodată cu un leu! Nu te va mai scăpa nimeni de gura lui mare. Le are pe toate. Și orgoliul este pe agendă. Nu este exagerat ca cel al scorpionilor, dar te poate pune în situații neplăcute. Noroc cu frumusețea și șarmul.