Carmen Brumă a arătat tot pe internet! Mihaela Rădulescu a luat foc imediat. FOTO incendiare în zăpadă

26841007_1790428244330311_3614705904308845494_o

Carmen Brumă a făcut, din nou, furori pe internet. Iubita lui Mircea Badea a pus pe jar urmăritorii de pe Instagram. Nici Mihaela Rădulescu nu s-a mai abținut.

Vedeta a postat niște fotografii incendiare, în fundul gol, în zăpadă. Fanii au reacționat imediat și au apreciat formele sale perfecte.

„Am zis că nu mă ridic de pe banca până când se topește zăpada dar m-am răzgândit”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Mihaela Rădulescu s-a dezlănțuit

Sătulă de ceea ce spun gurile rele, Mihaela Rădulescu a reacționat imediat.

„Ador această fotografie! Nu numai pentru … the obvious sexyness, dar mai ales pentru atitudinea perfectă în fața prostiei unora. Dacă suntem mai multe și mai unite, învingem noi, mamele sexy. Încă ceva – sportul oxigenează fantastic creierul, pentru cei care nu știu cum să procedeze cu … frumusețea. Femeie, nu te mai așeza pe nicio bancă. E păcat”, i-a scris Mihaela Rădulescu.

Nu este prima dată când aceasta a pozat în lenjerie intimă. Carmen Brumă este mândră de corpul său și își arată formele ori de câte ori simte nevoia.

Iubita lui Mircea Badea are mare grijă de corpul său. De aceea, a creat dieta 3S.

„Aceasta dietă nu este ţinută şi recomandată de Carmen Brumă, ci este dieta mea, creaţia mea, înregistrată la OSIM, eu vând această reţetă. A fost lansată în 2013 şi a fost un bestseller. Se vinde de atunci în sute de mii de exemplare.

Nu e doar un regim alimentar, ci şi un program de antrenamente. Este un program mai amplu. Asta nu este toată dieta, ci o săptămână. Dieta se numeşte „3S”, de la sănătoasă, suplă şi sătulă şi este un program de slăbit care cuprinde o dietă pentru 6 săptămâni şi 5 antrenamente săptămânale pentru acasă”, a spus Carmen Brumă.

Revista Presei