Carmen Brumă a lăsat mască tot internetul! Cum s-a pozat în balcon FOTO

Carmen Brumă a ieșit din tipar. Iubita lui Mircea Badea a copiat-o pe Bianca Drăgușanu și s-a pozat în lenjerie intimă chiar în balcon.

Vedeta se afla la munte și purta o căciulă pe cap. Fanii de pe Instagram au criticat-o imediat. iar unii au făcut glume.

Carmen a urcat poza pe Instagram și pe Facebook. 

“La cererea publicului, mi-am luat căciula cu blană ca să nu răcesc 😉! #outfitoftheday #wintersun #carmenbrumaofficial #mountain”, a scris ea. 

Iubita lui Mircea Badea este cunoscută pentru condiția sa fizică foarte bună. De nenumărate ori, aceasta și-a făcut fotografii foarte sexi.

Vedeta a creat dieta 3S

„Aceasta dietă nu este ţinută şi recomandată de Carmen Brumă, ci este dieta mea, creaţia mea, înregistrată la OSIM, eu vând această reţetă. A fost lansată în 2013 şi a fost un bestseller. Se vinde de atunci în sute de mii de exemplare.

Nu e doar un regim alimentar, ci şi un program de antrenamente. Este un program mai amplu. Asta nu este toată dieta, ci o săptămână. Dieta se numeşte „3S”, de la sănătoasă, suplă şi sătulă şi este un program de slăbit care cuprinde o dietă pentru 6 săptămâni şi 5 antrenamente săptămânale pentru acasă”, a spus Carmen Brumă.

Loading...

Revista Presei