Casa Regală îi distruge pe prințul Harry și Meghan Markle! Ce îi obligă să facă. Britanicii uluiți

Este un adevărat cutremur în Casa Regală britanică. Prințul Harry, dar și soția acestuia, Meghan Markle primesc o adevărată lovitură de proporții. Cei doi pierd o avere, dar vor fi obligați să-și schimbe și numele. Totul se întâmplă după scandalul imens în care au fost implicați.

Lovitură pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și ducesa Meghan Markle au primit o adevărată lovitură. Cei doi nu vor mai putea folosi titlul de Alteţa sa regală. Dar asta nu e tot. În tot acest scandal cei doi își pierd numele. Vor fi obligați să își schimbe numele. Au primit și alternative. Ar putea purta unul dintre următoarele nume de familie: Sussex, Mountbatten-Windsor și Wales.

Harry și Meghan pierd o uriașă sumă de bani

Dar sta nu e tot. Harry și Meghan pierd și o uriașă sumă de bani. Pe lângă faptul că nu vor mai putea folosi titulatura de Alteța sa regală, Prințul Harry și ducesa Meghan Markle nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale. Anunțul oficial a fost făcut de la Palatul Buckingham. Cei doi au anunțat și că intenționează să returneze 2,4 milioane de lire sterline, bani pe care i-au primit pentru reședința lor din Windsor.

Mai mult, cuplul nu o va mai reprezenta formal pe regina Elisabeth a II-a. Chiar dacă nu va mai putea folosi titulatura de Alteța sa regală, Harry va continua să fie prinţ şi membru al familiei regale a Marii Britanii.

Harry şi Meghan au adoptat numele de familie Mountbatten-Windsor pentru fiul lor, Archie. Numele vine de la cel de familie al prinţul consort Phillip (Mountbatten) şi de la cel luat de bunicul reginei Elizabeth a II-a, regele George al V-lea, după castelul Windsor, în 1917.

Loading...

Revista Presei