Câștigă 48.000 de euro! Kanal D l-a făcut vedetă după ce a participat la Puterea Dragostei. Despre ce concurent celebru este vorba

reality-show-ul-exatlon-inlocuit-la-kanal-d-de-o-alta-emisiune-1-840×500

Televiziunea l-a transformat dintr-un anonim într-o vedetă care întoarce banii cu lopata. Totul s-a întâmplat chiar peste noapte. Acum, câștigă 48.000 de euro din spectacole.

Kanal D l-a făcut vedetă după ce a participat la Puterea Dragostei. S-a aflat despre ce concurent celebru este vorba.

Kanal D l-a făcut celebru

Emisiunea Puterea Dragostei l-a scos din foame. Așa sună o veche vorbă românească ce pare să i se potrivească de minune unui fost concurent din emisiune. Show-ul prezentat de Andreea Mantea și filmat în Istanbul, l-a umplut de bani pe Jador.

Jador este lăutar, cântă cu o formaţie la diverse evenimente, dar are şi piese lansate în ultimii ani. Mai mult, acesta a avut şi câteva colaborări cu manelişti cunoscuţi în bresla lor.

Tânărul care este originar din Bacău a absolvit în 2017 Facultatea de Relaţii Internaţionale. Acum, odată cu apariția la Puterea Dragostei nu mai are nevoie să muncească.

A început să cânte și câștigă foarte bine. E plin de bani după ce a apărut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Acesta este cântareț de manele și prezența la tv i-a ridicat cotele. A ajuns să câștige o sumă fabuloasă pentru fiecare cântare pe care o susține. Și se pare că are câte 12 cântări pe lună, conform wowbiz.ro.

De câteva săptămâni, solistul are concerte pe bandă rulantă şi este cap de afiş la spectacolele cu colegi de breaslă mult mai vechi în domeniu. Așa se face că Jador face bani pe bandă rulantă.

Jador câștigă 4.000 de euro pentru o singura cântare. Tănărul de 25 de ani are un tarif de 4.000 de euro pentru o oră și 30 de minute de cântat. Într-o singură lună, Jador a încasat 48.000 de euro. Rămâne cu jumătate din sumă după ce își plătește și instrumentiștii. Alături de el, pe scenă, va urca și dansatoarea Cristina Pucean.

De când e la Kanal D, cariera sa muzicală a reînviat și contractele au început să curgă. Mai mult, numărul de vizualizări al clipurilor sale de pe YouTube a început să crească, ceea ce înseamnă că a început să încaseze mai mulți bani și din social media.

Revista Presei