Cât ar fi costat apartamentul de lux pe care și l-a cumpărat Alexia Eram în centrul Capitalei? Fiica Andreei Esca spune că a plătit aproape tot din banii ei

08 sept. 2021
Cât ar fi costat apartamentul de lux pe care și l-a cumpărat Alexia Eram în centrul Capitalei? Fiica Andreei Esca spune că a plătit aproape tot din banii ei
Andreea Esca și Alexia Eram. Foto: Facebook

Alexia Eram are doar 21 de ani, dar este una dintre cele mai populare vedete de pe Instagram. Iar asta i-a adus multe contracte de imagine. Fiica Andreei Esca a fost ajutată și de numele mamei sale, dar ea însăși este un personaj foarte urmărit pe rețelele de socializare.

De mai bine de patru ani, are o relație cu Mario Fresh, dar în ultima perioadă au tot apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit. Un lucru este cert însă. Alexia locuiește singură într-un apartament superb, situat în centrul Capitalei.

Alexia Eram spune că a plătit aproape tot din banii ei. Ea recunoaște totuși că a mai benficiat și de un mic ajutor financiar de la părinți plus un împrumut la bancă.

Cât ar fi costat apartamentul de lux în care locuiește Alexia Eram acum

Apartamentul este unul cu trei camere, două dormitoare și un living. Dar în fapt este un penthouse cu o terasă imensă și superbă. Suma la care se ridică o locuință de acest tip depășește 350.000 de euro, chiar dacă pe surse s-a transmis că ar fi costat doar 200.000 de euro.

O mică documentare a ofertelor de pe piață arată clar că niciun apartament de tip penthouse, situat în centrul Bucureștiului nu poate fi achiziționat cu 200.000 de euro, decât dacă există vreun tip de înțelegere la mijloc.

Alexia Eram și-a prezentat superbul apartament într-un vlog realizat de Storia în parteneriat cu A List Magazin, revista mamei sale. Ea a dezvăluit că singurul lucru pe care l-a luat cu ea în toate casele în care a locuit de-al lungul timpului este un pluș, pe nume Pablo.

Cel mai mult timp l-a petrecut la casa părintească și nu i-a fost atât de ușor să plece de la acel confort, dar cei doi ani de Londra au ajutat-o să treacă mai repede peste momentele mai delicate. Ea a mai povestit că este o fire foarte sociabilă și că nu îi place să petreacă prea mult timp liber singură.

Alexia Eram are toate motivele să fie fericită. Este extrem de frumoasă, populară, la doar 21 de ani câștigă enorm de mulți bani și acum are și propria locuință decorată după gustul ei.